Saturday, November 15, 2008

Update Link!!


Heheheh, cam kelakar jer nak wat statement ni...
Sbnr nyer... aku tiru ayat2 dari adik2 aku...
Aku malu sbnr nyer... tp wat2 tak malu jer lah..
Aku br jer belajar nak add link dlm blog aku ni..
Ceera dah ajar aku dah mase bulan posa lepas...tp aku tak amik perhatian...

Knp aku tak amik perhatian..
Sbb aku tahu, adik aku akan tolong aku update kan link...

Tp, akhir2 ni aku tgk, ceera tu sibuk jer memanjag... ye lah.. org nak kawin kan...

Smlm hubby aku tanye, knp u tak wat link kat pembaca blog u...
Aku jwp lah... i dah pandai lah syg...
U tau ke, cam ner nak wat?

Rupe2 hubby aku pun hebat!! Die tau!! So aku belajar lah dari die...

So, smlm, aku dah wat lah link korang2 sumer.. kalau ade sesiape yg tertinggal tu... sorry lah eee... sile update saye eeeee.... nnt sy boleh link kan blog korang...

Anyway... time kacih, pade semua yg sudi bace blog saye....

Hikhikhihk... betul ke aku yg tulis ni..... hhahahahahaha .... malu lah... larikkkksss!!

p/s: atam/zara/zack u/andak/akak/ieda/syg big bro/laloque nape korang gelak haaaAAA!!!

13 comments:

JIVEBUMZ said...

akak jgn lupe link jivebumz ek!! hee

Mulan said...

MANA MULAN????

Ceera said...

hahahahaha...

takleh nak tahan2, terpaksa la gelak...

korang2.. lain kali letak sekali link.. jangan cakap mana korang tahu.. akak aku nie bengong skit..

linn said...

kita dah lama baca blog alang ni tau. dah link kan pun hehe. nak link tak? nak laaa, nak laa.

http://linn192.blogspot.com

KV said...

kita dah link awak tau!

BigMouth said...

ok, sumer alang dah link.., mulan,linn, kv,jivebumz...thanks eee...

miSs LoneLy a.k.a AnnA said...

thanks link kn sy pnyer..
cayunk akak..

atty's said...

wakakakka..kty nak gelak kan alang..
takpe..hehehe..

thanks..alang links kita ado..

BigMouth said...

Cayang anna juge....

Atty.. gelak besar nmpk!! tak pe, alang bagi approval..hehehehe..

p/s: heheh sy budak baru balajar... budak tua!! hahahaha

Casper a.k.a wifee en.atan said...

oiitt kak lang sy punya link mana? tak aci tau..ishhhh

BigMouth said...

Sori aaa casper.. mmg tak aci tul lah kak lang ni kan... dush dush dush.. dah, alang dah bagi dah k.lang tu... padan muke die..
Nnt, balik rumah alang wat link kat casper eee... kat ofis ni, tak reti lah..

Syg casper... jgn mare eeee

lieya shayunk said...

kak lang cumel la pkai bju kurung..
manis & ayu je...
cam org x kwen lg je gayanya...
hihi....

BigMouth said...

Alah lieya ni... malu lah i...hehehe gedik kan...