Thursday, November 13, 2008

Apakah ini dikata kan...

Aku tak tau lah kenape eeee...
Kenape gambar ni lak terlekat kat sini..
Tetiba je kan...terkejut m.lang( ala2 nica ckp)
Apakah maksud gambar ni..
Saje nak tergedik2 ke?
Mengada2 kah aku? hehehehe mmg mengada2 pun...

Ikutilah kisah benar ini....
Apekah kah benar itu...
Rajin2lah scroll ke bawah....

Sbnr nyer, aku ngan hubby nak ucap kan tema kacih kat adik beradik aku, yg telah byk menyumbang kan hadiah2 kepada kami..
Kami amat2lah menghargai pemberian korang dan moga2 dimurah kan rezeki. Amin!!!

Kalu tak caye... scroll lg ke bawah.... heheheh... gedikkan.. suke sgt main scroll2 ke bawah!!

Buah mangga lagi.. heheheh, sbnrnyer, buah mangga ni 2 bijik tau!! Tak sempat nak tgkp gambar, dorang dah belasah dah... sib baik yg sebijik ni agak mude sikit, kene tggu lg sehari, br boleh makan.... kalau tak, harus tak de bukti...
Buah ni zara yang bagi...Sgt manis!! Diulangi... Sgt manis.
Ceera nampak, mase zara bari buah ni kat aku...
Ahh... ape lagi, cemburu lah die kan... sbb zara tak bagi kat die pun...
Ceera tanye, knp k.cik bg kat alang jer, tak bg kat atam pun...
Jwpn dier senang jer... sbb k.lang kakak yg TERBAIK di HATI K.Cik!!! hehehehehhahahaha!! ketawa besar cam syaitan lagi!!!

Gelang ngan rantak ni pulak, VP yg bagi...
Tantik kan....
Hari isnin, gi kerje, terus jer pakai rantai ni...
Rase cam cantik jer, hari isnin tu.....hehehe, perasan kan... aku mmg selalu jer perasan sendiri!

Tshirt2 ni pun pemberian dr VP. Aikk!! mane gi gmbr baju ni.... pelik kan.. td ade, skrg tak de lak... nnt bile rajin, aku paste balik lah gmbr t.shirt ni... huh!! nak main nyorok2 plk die kan...
Kan die br balik da S"wak!!!
Best!! Hari Sabtu dpt baju ni, terus jer aku sarung...
Selesa jer....
Aku suke, baju yg ade gmbr kucing tu, tp tak saiz besar lak...
Saiz ayin ade lah...

Utk tidak menghampakan Zack-U, beg mekap ni lak, diberi oleh zack u..
Dah sebulan gak lah die bagi kat aku..
Tp aku lum tayang kan lagi...
Tantik kan...?
Tantik kan....?
Tantik kan.....?

Ape motip sbnr tanye byk kali ni...
Mari kita tanye k.lang...

Huhuhu, sbb aku nak yg atam punye tu..
Aku nak yg kotak nyer design...
Zack U... nak eeee...

Hei... terlebih betul lah kaklang zack u ni.....

Rantai ni pulak.. atam yg bagi mase birthday aku thn lepas...
Mase tu, aku lum ade blog lagi...
Ni pun aku suko gak!!!
Time kacih atam...
Birthday alang tahun depan, kasi up sikit eeee.
Lagi pun, mase birthday ko, kan alang dah bg top up kan....hehehehe keji kan....


Yg ni pulak, akak bagi mase birthdah aku, 4 thn lepas kot!!
Aku tak brp pasti...
Yg ni pun aku suko gak!!
Wlw pun rantai ni, dah lame, tp ttp bersinar2 lagi kan...
Aku jage rantai ni baik2... wlw pun, salah satu permata nyer telah tercicir..ttp ku pakai juge...

Bebanyak time kasihlah pd uols sumer eeee... Semoga murah rezeki.. bila dah rezeki korang mencurah2, make bertambah lagi lah rezeki alang... Amin!!!!

2 comments:

atty's said...

suka rantai palin bawah

Ceera said...

nasib baik nama atam ada sekali, kalau tak malu je atam. haha