Friday, November 28, 2008

Time Kacih Kak Su..

Hari ni, k.su nak belanje kitaorg makan...
K.Su ni satu dept ngan aku..
Die br jer beli kete baru..
Kereta suzuki .......sori..aku tak tau ape kat blkg dier...
Br semalam jer dier amik kete ni...
So hari ni, die nak belanja kita org makan...

Best!! Seronak dpt naik kete ni.. tak dpt beli, dpt rase tumpang jadilah kan...
Mmg selesa...

Lapang ooooo ruang dalam dier...

Ni lah tuan punye kete...
Tahniah k.su... dapat beli kete baru....

K.Su nak belanje kita org makan kat Giant S.Alam...
Nak makan ape eeee.

Mule2 tu nak mkn kt McD, tp ramai org lah..., pas tu, try gi KFC...pun ramai org.. takut tak cukup mase lah...

Akhirnyer, kitaorg makan kat the chicken rice shop!!
Boleh lah....
Aku makan nasik ayam lah..... standard manu kan...

we ols order set...so dtg sekali ngan wantan ni... panggil wantan ke bende alah ni.... bantai jer lah eee...
K.Ani pulak makan mee kari... bagak giler mangkuk dier... boleh makan tuk 2 org tu...

K.ani... boleh habis ke...
Kelakar lah k.ani ni... k.ani sepatut nyer pose tau ari ni... tp di sbb kan k.su nak belanjer..terus cancelled pose.... Harus lah kan, kalau aku pun...sanggup aku buke pose.......

Lawa lah k.su ni..... hehehe, aku bodek ke ni????
Tak lah...aku ikhlas tau....
Rita, makan lah ta...apo yg ko termenung tu...
Lapar tul k.su ni... makan dah tak pandang kiri kanan dah.... hahahaha, gurau jer eee k.su...
K.Su, sy ucap kan bebanyak time kasih, sbb belanje kita makan... Sy sungguh tak sangka, hari ni adalah hari bertuah saya, sbb telah dibelanja makan oleh k.su.
K.Su ni mmg baik hati...
Semoga k.su dimurah kan rezeki dan murah jugalah rezeki saya......hikhikhik...

8 comments:

shibam.blogspot.com said...

alang darling, its called 'pai tee' not wantan ok. wantan tu yg macam maggi. shibam sekali telan je tu. hi hi

Zanna_MamaBatrice said...

eh eh eh...tu bukan wantan ker..? rasanyer mcm wantan kot...he he he

salam alang....hik hik hik thanks jenggah umah kite...suke tau...ala, sesekali bergelap apo salahnyer kan...he he he...

kita tukar2 link ok

linn said...

uihh...kalo chicken rice shop ni paling meletop pai tee ngan kerabu mangga. alamak rasa nak carik kerabu mangga dia laa tghari ni kang.

Zanna_MamaBatrice said...

kak alang....
anda telah di tag.....sila ler jawab yerk sebagai tanda salam perkenalan....he he he

atty's said...

hai alang..beh ar..kak su dpt kete baru..

mummy Darin said...

alang.. bukanke tu kereta Toyota Vios J version????

nekopachi said...

tu bukan wantan, name dia pai tee. wantan adalah sejenis mee yang makan kering with minyak and special kicap. pekene ngan bbq chicken yum!

akma....L said...

besh nyer dpt mkn free hehe