Wednesday, November 5, 2008

Kasut for my Sayang!!

29 Oct yg lepas kan birthday hubby aku yg ke 29 forever kan... Aku kan cakap nak belikan kasut tuk die... tapi mase tak mengizinkan kan....
Disbb kan, ahi ni aku balik awal, boleh lah tgk2 kasut!!
Aku gi kat kwsn cheras jer.. malas nak gi jauh2!! Aku Penat!!!
ape yg dipenat kan... ko wat ape kat opis tu... taip2 komputer pun leh penat ke? ko kan nyer membajak ke.. membina banggunan kan, tolak tong ikan ke...huh!!!

Syg, pilih lah... u suke yg mane satu...

Kasut kat kwsn ni, hubby aku tak minat lah.....
Tak pelah... kite tgk kat depan tu.. kot2 ade yg sesuai!!

Ha... kan ade kan...
Hubby aku minat yg ini!!
Cam lain sikit kan... colour nyer, cam ade campuran emas sikit!!
Kalau die dah suke... cepat jer... aku suruh adik tu, carik saiz...
Kan nyer ape, aku dah malas nak tangguh...
Tangguh nyer tangguh.... nnt smpi next birthday pun, tak beli2!! Sape yg rugi kan... I jgk yg untung!! Hahahahah.... keji kan....

Dah bayar pun!!
Syg, nak bungkus ke? heheheh... soalan apekan ini??????? Nak kene PANG!!! ni....

5 comments:

darling8tabby said...

waahhh
forever 29 gitew..happy bday to your hubby ye

Ceera said...

fuyooooooo

abanglang dapat kasut baru oh..

nasaoji said...

huahuahua...akak pang dr sendirik..hehehehe..best hubby akak dpt kasut baru..

raezar said...

kasi bling2 skit kat 1 opis..

BigMouth said...

yezzer... bergaye jer, a.lang gi office tau!! bling2 eeee reza!! hahhahaha