Thursday, November 27, 2008

Anak2 Buah ku....

Sblm nak memulakan operasi memasak...meh sini, aku nak kenal kan kat korang anak2 buah aku yg comei2!! Dorang ni sumer nyer baik2 belaka....
Dorang ni lah yg pandai masak... kalau aku nak kuar beli barang ke ape ke, dorang lah tolong aku jaga anak2 aku...

Simanis berbaju kuning Amanda... anak bongsu kpd si shada..
Aku selalu usik die dgn panggilan...

Amanda.......dah mandi-manda ke......
Die senyum jer......

Simanis berbaju merah ni pula.... Fatin Nabila...
Skrg ni, die dah hampir sgt nak jadi cam mat salleh...maklumlah, rambut dah blond!!
Semakin besar, semakin comei dorang ni...

Opp!! Fatin ni, anak kedua shada..

Yg ni pulak, anak buah aku yg ala2 manje...
Die ni, anak pertama si Sera...
Name dier,Afisha..
Best kan name dier..
Tp, dah ramai bena, orang name Afisha skrg ni.... ye la...name best kan...

Yg sekicik sblh aku tu, anak pertama rais...
Die ni lah minah yg palingggggggggggg becok di kalangan anak2 buah aku...
Huh!! tak boleh tahan nak layan dier... mulut cam org tua...hahaha
Yg besar sikit tu, Tasha...comel kan die..
Tasha ni, pernah masuk iklan colgate......

Gambar ni blur pulak....
Minah ni pulak Aliah...
kening dier bercantum tu yg mahal...
Aliah, anak kedua sera...

Yg pakai tudung tu, buakan anak buah aku tp sepupu aku...
Die ni, sebaye jer ngan Fatin... tp pangkat sepupu lah...
Aku suka!!!! terase mude pulak aku, bile die panggil aku k.ira...
Name nye dila..

Sebelah dila ni Nisha...
Nisha pun anak buah aku gak... anak pertama shada..
Dulu die ni halus jer..tak tau cam ner pulak boleh jadi semangat cam ne..
Anyway...die ni pun comei gak!!

Korang tak kan tak kenei ngan mamat dua org ni....dah tentulah anak aku...hahaha
Yg bj biru tu Nukman.... tak habis2 nak tgk ayam...
Smpi penuh kat kemera mama dier, gmbar ayam jer...

Aku kan nyer ape... sy jer nak bergaja ngan spec yg aku br beli ni...
Bende baru kan..cam tu lah..selalu pakai, bile dah lame, tak tau plk aku cmpak kat mane...hehehe

Dikesempatan ni...aku nak ucak kan bebanyak time kasih lah kat anak2 buah aku yg rajin layan kerenah mak sedara dorang yg cam giler2 ni....

Tp korang suke kan.....hahahaha
Auntie tau korang suke auntie ira....

3 comments:

Ceera said...

atam pun shukeeeeeeeeeeeee dengan kaklang, kaklang bestttttttttttt... uwekkkkkkkk

Casper a.k.a wifee en.atan said...

gedik2 manja ok la tu kak langg

raezar said...

ni bila lak kak ira ngelat ni.. kompius aku