Wednesday, November 12, 2008

Kembara Pantai Timor...

Ajoi dah pesan lah ngan aku...
Mama yg suruh ajoi amik gambar byk2 kan..
Mama letak sumer gambar tu kat blog mama tau!!
sile jgn percaya dgn ayat di atas.
Sumer nyer hanyalah rekaan semata2!!
aku yg gatai nak tunjuk gambar ni.........

Mase ni, ajoi baru smpai...
Lepas solat subuh kat Masjid ape eee... Ajoi dah ckp dah.. tp aku tak ingatlah...


Kawan2 Ajoi ckp!! Apelah ko ni joi, gmbr nasi lemak pun nak amik ke? Terpakse lah ajoi explain kat kengkawan nyer... mama aku yg suruh amiklah.... die nak msk kan dlm blog!!

Ajoi tak yah explain lah... dorang kan nyer paham pun...

Korang layan lah gambar2 yg ajoi snap ni....


Aku tak berape tahu name nyer...
Tp yg pastinyer...kat Masjid lah kan...

Ajoi ngan Fizi...

Ajoi ngan Khairul Amir...Bile lah ko ni besar Mir... Makan lah byk2 sikit2... cam ajoi tu... baru lah ramai awek suke... hehehehe

Ni lah dier 4 sekawan... kita dorang ni lah member kamceng anak aku...

Hai... gmbr ni pun ajoi nak amik ke... Ok gak lah joi... cantik jer ma tgk...
Wah... cam lain jer gmbr ni Joi!! Unik lah tu eeeee... hehehehe


Ni gasing ke payung eeeee...

Pintu gerbang kot!!
Ajoi, sumer gambar pintu ko nak amik eeee.... Berkenan kat pintu kot!! Ni kene tgk citer Ahmad Albab lah pulak lps ni....

Jom... sumer amik gmbar... nak glamour tak?

Nak nak!!! hahahahaa

Beli Mir... jgn tak beli..
Auntie punyer, tak de ker.....
Ni rumah cahaye ke Joii!!!
Silau lah...
Korang kalau nak gi sini, siapkan lah dulu cermin mata gelap.. ala, cam yg ajoi beli tuk abah dier...

Mase ni cikgu mesti penat kan...... kan nyer senang nak kawal kanak2 riang ni....

Ajoi beraksi lagi dgn Khairul Amir!!!
Khairul Amir tu, tak padan ngan kecik kan... tp bergaye sakan beb!!!
Ni cikgu ape tah name nyer... aku tak ingat lah...
Tgk, dah same tinggi jer ngan anak aku..
Patutlah, hari tu, susah benar anak aku nak carik cikgu ni...hehehe
Ni bukan tuduhan tau...tp kebenare...

Ni gambar perahu ma...
Ye lah ajoi!! mama kenal lah ngan perahu!!

Fizi ngan Amir....
Gedik lah korang ni.....
Berlagak ensem lah tu...
Br habis main bola baling kan...
Mesti bucuk!!
Mandi lah dulu...br lah ensem jer bile amik gambar!!! hahahahaha
Aku palaing suker gambar ni...
Cam cantik jer kan...
Boleh wat gambar front page jer...
Tam... tolong letakkan kat tepi2 blog alang ni...

Mase ni, ko knp joi!! Tak sudah jer mama tgk!!





Haaaa... tu jer lah.. yg dpt ajoi snap.. lepas tu beteri dah low.. Mase kat terengganu, langsung tak dpat amik gmbr... nyesal lak tak bekal lan beteri charger kat dier...Aku bukan nyer ape, takut die lupe nak bwk balik!!! Anyway... Ajoi happy jer mase kat sane... Kalau ajoi happy, aku kat sini happy gak!!!

9 comments:

KV said...

Masjid kubang kerian tu. Hehe

mYpRecious said...

wah.. masjid kristal ngn masjid Terapung pun ade.. Nape tak gtau akak nk dtg trg.. leh akak jengk ko kt masjid kristal tu.. dokek bonar ngn umah akak.. ihikk.. upss.. ni blog mak ajoi lah.. ampun big mouth.. :p

Ceera said...

banyak gambar2...

dah besar dah ajoi kan, hehehehe.. tak sangka plak atam..

sepet a.k.a zack_u said...

hehe..ajoi..kim salam kwn baek ko...
dia nsem..hehe!!

BigMouth said...

Hi Kv... Oooo, masjid kerian eeee..TQ

Hi myprevious: Lah, nape tak ckp, rumah dokek sane.. ok, next trip eeee

Aram, ajoi dah besar dari ko dah...
motip? buat2 tak paham lah eee!!hehehe

Zacu U!! budak kenet pun ko nak sapu!! Oh...suggh keji!!

miSs LoneLy a.k.a AnnA said...

waa.. ajoi pegi kelantan..
negeriku yg aman damai..
tetibe rse nk blk plak..
waa.. nak blk...nk blk...

juelee said...

bagus ajoi nie..
mak nyer suh amek gambo, banyak gambo diamek nyerrr..
hiks, nnt dah beso skek harus ajoi plak ada blog sendiri nie...

MaisOl Elor@ said...

gambar x sudah ajoi tu unik lah...blh buat wallpaper hehe

BigMouth said...

Hi Miss lonely...tetibe jer alang pun sebak gak... Bab2 cam ni, alang mmg phm!! Sbb alang dulu pun pernah dok kat asrama... dululah dah lame dah...
Ade cuti panjang, balik lah eeee..jmpe keluarga... Sabar ye dik...

Hi Juelee.. Harus ajoi ade blog kan..heheh tak tau lah... Ajoi ni lebih pade game jer..dah besar nnt tukar hobi lah kot!! Buat blog, cam mama dier..
Mama dier, dah tue, br nak ade blog..hehehe

Ara, agak2lah sikit!!