Friday, November 21, 2008

Geram nyer Darwish...

Entry kali ni aku wat khas tuk anak buah aku yg sorang ni...
Geram aku tgk budak ni...
Lepas mak aku siap jahit baju Ayin...
Aku pun lepak2 kat dlm bilik mak aku bersame budah mate bulat ni...

Mase ni, darwih br jer bangun tidur..
Aku baru je nak dukung darwih, Ajoi pulak dtg nak amik dier...
Geram lah aku kan...
Aku pulak berebut2 ngan Ajoi...nak pegang darwish..
Tp, akhir nyer... darwish pilih Ajoi...
Die tak nak ngan aku...

Pas tu, berebut2 pulak nak bagi susu ngan Ajai... Tp akhirnyer, ajai jgk yg menang...
Hei!! Geram nyer aku, bile turn aku nak pegang ni...

Tgk lah tu, sajer jer wat manje2 ngan Ajai.... Hei... sekali mak lang gigit pipi tu, baru tau!!!

Darwish ni dah cerdik dah...
Tau pulak org nak amik gmbr dier..
Bile aku pegang kamera jer... terus jer muke die senyum!!

Pas tu, buatlah muke die kedepan2 sikit... sbb nak tgk gambar dier dlm kamera..
Pas tu bile aku tunjuk gmbr muke die kat dier, terus jer dier senyum beleret smbil kuar sore dier..... haaaaaaaaaa.... tande puas hati ngan gambar dier...
Geram kan...

Layan gambar darwish lagi....


Tgk mate dier.... geram!!

Tp, darwish ni, kalau dah nmpk opah dier, orag lain sumer tak jalan...
Opah dier baring kat sblh die pun jadilah...

Pas tu, mengeleser jer kat opah dier...


Dapat kat tangan opah pun jadi lah...

Ahhh...tak puas lah, tangan opah kecik sangat!!
Tak pe lah... opah tak nak dukung... darwish panjat opah!!!

Motip: GERAM.... dier tak nak kat aku!!!! Nnt ko darwish..... Nica... bile nak dtg cheras ni... Darwish tak nak kat mak lang.... hehehe..keji kan...ngadu ngan nica pulak!!! kikikikiki

7 comments:

Ceera said...

muka alang cam monster, sebab tu dia takmo kaklang..

BigMouth said...

Oii!! monster tu yg cam muke alang lah...

nifalnin... said...

sebab mulut akak besor sgt kot.. tu yg dia takut tu.. :p.. mesti darwish ingat akak nak minum susu dia, so dia pilih la anak akak plak.. kompom x minum susu.. heheheh...

*ape2 pun, anak buh akak nih memang montel...

Casper a.k.a wifee en.atan said...

beh tu kak lang bila tak reti2 nak tambah lagik satu ka???

Sue@MamaMaryam said...

anak kak ina kan??? chubbynya dia...

ani said...

geramnyer tgk darwish...chubby sgt2

darling8tabby said...

geram tengok darwish..comeii