Thursday, November 27, 2008

Happy Birthday to Manda...

Terkejut jer manda bile kita ramai2 panggil name dier...
Sbnrnyer, die tak tau, yg kita org nak sambut birthday dier hari tu..

Ni lah kek dier... Mak der lah beli kan..
Sedap kek ni.... habis kitaorg makan smpi menjilat jari....
Happpy Birthday to you
Happy birthday to you
Happy birthday to Manda
Happy birthday to you...

Manda semakin hari semakin cun..
Kadok, makan banyak ooo... kalah lah aku kali ni...
hehehehe...
Heiii... aku masih tak dapat makan lagi ni...
Aku tgh wat dandan tuk ayin...
Bila lah nak siap ni...
Huh...siap jer...terus makan tanpa berlengah lagi..
Aku tak makan banyak tau..
Cuma tambah, dan tambah lagi jer...
See, tak byk pun dlm mangkuk tu....
Lepas makan...layan game lah...
Dorang ni tgh main game bola sepak kot... yok2 jer, smpi bwk penyokong!!
Riuh rendah jer rumah, mcm tgh tengok bola kat stadium!!

Sat lagi, sunyi balik lah umah ni...sumer org nak balik kl dah...
Sedih..kan..

1 comment:

cik wanie said...

alang,
cutenyer si baju hitam tue,
blh kenalan kah,
wakakakakkakakakakaka...

hurm,
mkn jgn x mkn tau:P