Monday, November 3, 2008

Musim Stock Check Bab 1

Kan aku dah khabor ngan korang...
Aku start stock check dari hari Khamis 30/10/08 smpi lah sattle.
Kalau ikut Boss paling besar aku, die nak siap dlm mase sehari jer...
Kate die, skrg ni zaman IT.
Press one button, all cone out!!
Huh!! Atte nyer giler....
sekali aku press one button, all gone, br die tau!!! Huh!!
Bagi aku, die ckp senang lah... cube die buat sendiri, sure, nak terkeluar biji mata die!!!
Anyway, ni cume luahan ati aku jer... camner pun die ttp Boss besar aku!! OOOOoooooK Bos!

Haaa... ni, amoi2 ngan leng chai tgh tggu keputusan...

Rita, teruk tul lah muke ko cam tu...
Ni tengah sakit pinggang ke, tengah ngantuk ni........ hikhikhik... larikkkkkkssss

Dah kul 8.30 mlm ni.....
Ahuh... kul berape lah nak balik ni.....

Aku pun dah penat dah ni....
Lihat lah muke penat ku..... tak sudah kan......

Dlm bilik tu, boss aku yg sgt penyabar!!!

Kak Ani ngan rita.... tgh belek result!!

Aku: K.Ani.....brp short? brp excess?
K.Ani: Emmmmm... byk short ni... Kene smbung kire lagi lah...

Disbb kan tu, kitaorng tak lah balik lewat sgt, balik kul 10 mlm jer...
Esok smbung lagi.....

2 comments:

Ceera said...

hari ni balik lambat la tu..

atty's said...

koje rajin2 yer