Sunday, November 9, 2008

Jaga diri ye Ajoi!!!

Ajoi nak gi rombongan ke Kelantan n Trengganu dah...
Malam tu, kami gi antar die ke Sekolah..
Tp sblm pergi, harus makan dulu...

Biasalah... makan kat Restoran Penawar Rindu...
Aku makan nasik lemak bungkus jer...
tak tau knp, mcm tak de mood jer nak makan....
Tis is my son... dah besar dah anak gue... tak sedar kan... dulu kocik yo...
skrg ni, dah nak same tinggi ngan mama dier...

Sumer org berhimpun kat kwsn sekolah...

Ayin ngan Ajai... gedik2 jer, nak amik gmbr!!

Ajoi, betul kan dulu, tali kasut tu.. nnt terpijak, jatuh pulak...
Ajoi mase ni, mmg sibuk lah.. terlari sana sini, carik cikgu die...
Mane pulak cikgu die ni, nyorok ke..
Kan nyer nyorok, tp gelap kan.. susah nak nmpk!! hahahaha

Ajai amik gambr ngan ajoi ngan kawan2 ajoi..

Aku pun same gak, gedik2 jer ngan member ajoi!! Member2 ajoi dulu, ingat aku ni, kakak ajoi!! Ade ke patut kan... tuduh aku cam tu...

Hubby aku ngan ajoi n member ajoi. Member2 ajoi, cakap, ajoi, bapak ko ni lawak lah... hehehehe....
U can see kan, anak aku lebih tinggi dr member2 die...
member die yg plg kecil tu, khairul amir... die nilah member baik anak aku.. die anak yatim.. Bile aku pandang muke die, rase sayu jer....

Tak lame pas tu, lbh kurang kul 9.30 mlm, bas pun smpi!!
Hati aku dah mula hiba..
wlw pun, aku happy, tgk anak aku dah pandai nak berdikari, tp hati aku ttp hiba..

Ajoi dah mula nak gerak...
Beratur nak naik bas........
Letak bag kat ???? tak tau lah name nyer... Alah, kat perut bas eeee... boleh lah eee, asal kan paham...
Bye2 Ajoi...jgn nakal2 eeee... jaga diri eeee... ikut ckp cikgu yer... jgn lupe amik gmbr kenangan tau!! Mama syg Ajoi... Sumer org syg Ajoi...
Hati aku sayu... hubby aku tepuk2 bahu aku, hubby aku mmg memahami aku... mau jer aku mengalir kan air mata aku, kalau hubby aku tepuk lebih2!! Tahan2 jgn tak tahan... Aku mesti Tabah!!!

Mama tunggu ajoi balik yer... mlm tu, aku terasa kekurangan... tak de mood nak tgk blog pun... terus jer tidur... tp, kejap2 bgn, sms ajoi, dah smpi mane?...
Ayin, mase nak tidur pun ckp ngan aku.. mama tak best lah ajoi tak de....

2 comments:

Ceera said...

hehehehehe....

kira kaklang dapat menahan diri la dari nangis ni.. =P

Casper a.k.a wifee en.atan said...

ya la dah anak kan....saya tgglkan anak kejap umah mertua pun sedihhh...