Thursday, November 20, 2008

Ehh... Ape tu?

Hubby aku call aku, ckp die dah smpi .
Aku pun, kemas meje kat office dan bye2 kat member2 office...

Balik dulu eeee...

Aku bukak pintu kete je....nampak ade plastik kat seat tmpt duduk aku...Ahh.. aku dah agak dah...ni, mesti hubby aku beli manci2!!

Close up cikit!!! hehehehe... muke aku senyum jer... Aku pandah kat hubby aku...

Aku: Utk i eeeee

Hubby: Tak lah.. i tak kate pun u punye...

Aku: Alaaa... ckp lah betul2 ni...

Hubby: Makan jer lah....Kalau i dah beli tu.. mestilah u punye...hehehe(syg, cam ni ayat nyer..)

Aku: U ni, cam tau jer... i tgh lapar tau... ni yg buat i lebih syg ni....kikikikki...(jgn ade yg nak ter wek wek lak) hahaha

ade bistut kacang2 ni ngan biskut kelapa... aku suke makan ni... best, non stop, kalau dpt kunyah2 biskut ni....

Ade kuih pau lagi..........yg ni pun aku suke gak!!! the very teh lembut u!! aku makan sumer.. sikit jer aku suap kat hubby aku...hahahaha keji kan...

Lagi.....ade air nescafe panas u!!!! best!!! lega jer bile air tu masuk ke tekak!!!

See.... syahdu je...aku minum...korang nak rase ke? hahaha... soalan kejam kan...

Harus aku sua sikit kat hubby aku...

Alah, u ni, manja laa....hahahaha dushdushdush kat diri sendiri....


temi kacih syg...........lain kali beli lagi eeee.......

Anyway, aku happy jer..................

Kpd yg sedang bercinta...keep it up, saat romintik anda smpi bile2 eventhough bile dah kawin dah beranak pinak...hahahaha
Terutamanye pada ceera dan zack u eeeee....lalalalalalalala

12 comments:

sepet a.k.a zack_u said...

apakah ini??
huhuhu....

shibam.blogspot.com said...

alang ko ni korjenye makan, makan dan makan je kan. Tapi tak gomok2. Jealous giler wei.

umieadam said...

alaaa lomantik lho..
i likeeee

Casper a.k.a wifee en.atan said...

betul2..byk betul (wah cam upin dan ipin daaaa)

darling8tabby said...

best je tengok u olss ni lovey dovey gittew

YanDarwisy said...

Wah..bikin panas jer. Ni yg yan nak pakse2 hubby bli putu piring, buat2 lah letak kat meja metap .. pastu yan buat2 terharu, terkedu..padahal semuanya dirancang!

nuarliesya said...

sedap nyer tengok pau tu alang...gebu gitu..

pelikkan tengok laang nie asyik makan makan dan makan tapi tetap maintain kurus gitu..apakah rahsia nyer???heheheheheheee

M!ss LoneLy a.k.a aNNa said...

waduuhh seyes romantik gler..
so sweet noh alang and big bro..
loving2 gtu..
**hehehehehee**

cik wanie said...

alang....

romantiknyer,
jeles tau,
wanie pun nak kena cari suami mcm a.alng lah cenggini,
hehhehehehe.....

bila lah alang nak suap wanie cengginie kan,
lalalallala

BigMouth said...

Hi Zack u, tak paham eeee...hahaha

Hi Shibam... tak lah, i tak kuat makan lah... i belasah jer ape yg ade...hahaha..
Entah.. alang pun pelik kan..
Pelik tapi benar...

Hi umieadam... i like too..

Hi Casper..
Alang suke tgk gak citer cartoon too.. kelakar kan..
Casper sihat ke?

BigMouth said...

Hi darling&tabby..
suke gak tgk uols...

Hi Yan...heheheh, mane tau ni... pernah wat ke...hahahaha

Hi Nuarliesya.. mmg sedap pau tu..lmbut jer..syg nak abis kan..
Liesya.. alang makan byk2, tp hubby i yg dapat sumer..sbb tu lah, alang tak gemok kot!! hahaa

Hi Anna.. dah dpt pasangan ke? Kalau dah bg tau eee... sbb alang kene bg approval dulu...hehehe boleh ke?

BigMouth said...

Hi Wanie.. carik wanie... jgn tak carik!! Nnt kalau dah dapat, bg tau eeee..
Wanie, nak kene suap eee... meh sini, hari2 alang suap kan...