Friday, November 14, 2008

HOT beb!!!

Ho Hoi!! Knp lak ngan hubby aku ni..
Nak main cak cak ke...
Kalau nak main cak cak pun, jgn buat muke masam cam tu kan....

Hehehehe, jgn over buat statement eeee..... agak2 sikit!! hehehe

Ni ha... kita orng tgh angin ni...
Geram tau!!
Dulu tak cam ni pun...
Sekejap jer dah dapat..
Skrg ni, kat setengah jam pun tak dapat2 lagi..
Dah ulang byk kali dah...
Geram tul lah...

Aku aku pun, smpi boring cam ni dah menunggu, punye lah lame...


Huh!! Menci tau!! Aku pun dah wat dah muke sombong aku..
Ajoi.. so ni merubah suasana jer... yg ko senyun tu apahal... masam kan muke ko tu... lakunan mesti mantap!!!


Ayin pun dah mule lah wat hal nyer tu...
Main kude2 lah....
Mak ngan pak nyer dah bengang ni...
Ko wat bising lak kat situ..
Sbnr nyer ayin pun bengang gak..tp sbb die tak nak over sgt cam mama ngan abah dier, tu lah die main2 tu...


Minah tu lah....yg buat kitaorg bengang tak sudah..
Hei.. lagak cam tokei..
Tp, lembab!!! bukan setakat lembab... tp... lebih dari lah lah... smpai tahap basah kot!!
Tgk lah gaye nyer tu, bagi arahankat org pulak... diri sendiri pun tak betull!!

Die, ni amik order aku..
Aku ulang dah smpai 4 kali, tp tak paham2 gak..
Bukan nyer susah..
Nagi goreng cili api, 2
keaw teow gorang 1
roti sardin 1
roti telur 1
tu jer...

Aku ulang 4 kali beb!! dgn jelas pulak tu.... tp, die tak paham lagi..GERAM nyer..
Cam ner lah, org cam ni boleh keje kat sini!!!

Itu pun aku suruh ajoi ngan ajoi order sendiri, roti telur ngan roti sardin tu kat abg buat roti..
Kalau tak, tak tau lah kul brp nak dpt roti aku..

Mase die dah amik order tu pun, die langgsung gi dapur, bg order... tak de pun die order kan roti yg kite order... hei!!!!!.. hampeh tul lah...

Mase die, bgi order air kat org buat air tu... org buat air tu pun tak paham dier tulis ape... Huh!! tertekan aku tengok gelagat dier...

Ni lah minah tu.... nyampah aku..
Aku dah bg change kat minah di dah lame dah..
Kalau baru sehari dua kerje, aku tak lah angin sgt kan..
Ni dah lebuh sebulan dah..
Tak kan tak paham2 lg kan...

Tgk, hybby aku dah majuk dah...
tak nak pandang kat nasi goreng cili api tu...

Syg, makan lah.... nnt nasi tu pulak majuk kat u...heheheheh


Sib baik anak aku yg order, kalau tak ... tak tau lah..... malas lah... geram!!


Ayin, kn ko gelak.. ni, mama tgh tulis citer HOT ni... Buat muke masam lah.... huh, tak pandai berlakun tul lah dorang ni...


Ajoi, kalau bab HOT ni, die lah pelakun utama nyer...hehehehe, bagus Ajoi..Keep it UP!!!

Nak di jadi kan citer, dah abis makan kan..
Hubby aku lah bayo kan..
kita orang pun nak balik lah...
pas tu, aku dengar, ade org panggil ... kakak, kakak...
Aku wat tak tau jer lah kan...
Pas tu sora yg aku tak berape berkenan tu, semakin kuat .... Kakak, kakak!!
Terpakse lah aku toleh gak ke belakang..
Aku naik2 kan jer pala aku.. tanye die nak ape?
Boleh die kate....
kak, nasi yg di bungkus, tak di bawa pulang.....!!
Hei!!! Geram nyer aku, mane ade aku bungkus nasi!! Dah lah aku ulang smpai 4 x, aku dah kenyang pun, ko masih tak paham lagi ke!!!!!
Malas nak layan... aku bla ajer.... ayin pun ckp, org tu kenape mama... ish ish ish..
Hubby aku pun ckp, tak betul kot pempuan tu...

6 comments:

darling8tabby said...

aiyoo kenapa orang tu..gamoknye masa dia amek order dia brangan kot..

Eina said...

ni indon xpaham bahasa mesia ler ni...bole plak keje ctu..

BigMouth said...

tu lah pasal... darling dan eina...

Ceera said...

hahahahaha

lain kali leter kan dia kat situ.. lembab..

Amira Zafirah said...

heee, kalau kite la en kak. mmg dh blah dah.
banned teros kedai tu taw. heh.

BigMouth said...

Wah, grang nyer mira... alang pun nak bebbed terus lah kedai tu... bengang kan..

Mira, gambar mira, ingat tadi linda on.. hehehehe