Sunday, November 9, 2008

Aduh!! Ape nak jadik ni.....

Dah ramai2 kat umah kan....macam2 hal lah kan...
Ayin ni, mmg tak close sgt ngan M.Andak dier..
Tak cam M.Tam ngan M.Su dier... dier mmg close..
Ayin, ni... kalau dah lame sikit tak jumpa ngan org tu, dier dah mule cam malu2..
Kan ngan M.Andak dier jer.. ngan opah dier pun same....
Lame sikit tak jumpe ngan opah die, dier dah nyorok2 kat blkg aku, sikit2 baru lah nak balik ngan opah dier... ade ke patut kan...

Tp, m.Andak dier kan suke menyakat kan... Die sakat2 gak ayin ni... smpi ayin ni.. back to normal.. hahahaha
M.Andak die cakap,..

M.Andak: Ayin, cakap nak makeup kan mak andak..
Ayin: Emmm, mak andak nak make up ke?
M.Andak: Nak lah.... manje2 gitu..
Ayin: Boleh, tp kene kat dlm bilik..
M.Andak: Ok...jer...

Sessi makeup sudah bermula... hehehe
Tgk lah tu, bukan sorang tau.. tapi ramai lak make up artis ni..
heheheh, VP ni kan dah macam artis dah... siap ade org suke, ade lak org tak suke kan... hehehe... dah level2 siti nurhaliza dah....
Di sbbkan M.Andak dier suke pink.. so, korang tgk lah sendiri....
Make up artis ni terdiri dari, Ajai, Airah,denial dan Ayin....
Cam ku kenal jer beg hijau tu...
Zack u, cepat suruh kobin gi PD...

Nilah die hasil nyer artis kite pade hari ni... heheheheh Layan jer lah...

Ayin, pas ni mama eeee.......

5 comments:

Ceera said...

abis aku punye mekappppppppppppp!!!!

viruspadu said...

level tokti yang tak tahan tu wakakakaka

kelakar ok

tp anak kaklang leh jd makandam nanti huhuhuh

cik wanie said...

yelah akk...

pandai anak akk make upkan kak VP,
blh lah wanie jadi MENTOR pada anak akk kan,
supaya blh jadi MAK ANDAM mcm wanie kan:)

Casper a.k.a wifee en.atan said...

cam abby abadi lak mak andak tu....

atty's said...

wakakkaka..lawak lak..hehhehe..tp ade bakat tuh