Monday, November 24, 2008

Sarapan pagi kat kedai Andak!

Kami smpi Melaka dlm kul 10pg...
Terus jer gi kedai Andak....
Kami belum sarapan ma...
Kedai Andak ni, kedai makan mak sedara saya...

Kakak kpd arwah mak hubby aku da....
Kedai ni khas tuk sarapan pagi jer...
Kedai dier ni mmg laku.... Kul 11 pg jer dah tutup dah... sbb dah habis dah makanan nyer...
Aku paling suke ngan dier punyer lontang.... best u!!!
Ketagih aku, setiap kali balik melaka...



Dah smpi dah.....Tak sempat2 dah nak order... tp aku ctrl macho jee... tak nak tunjuk perangai sebenar aku kan... Kalau aku tunjuk perangai sebenar aku, tak caye korang...hahahahaha


Ni adik hubby aku... die kerje kat sini... Die ni dah kire cam Boss gak lah kat sini...


Nak makan ape eeee.. lontong pun aku nak... nasi lemak pun aku nak jugak!!!


Disbb kan anak aku br jer bgn tidur... so mood dorang tak berape nak ade...


So hubby aku, makan ngan geng dier... aku kene lah layan anak2 aku... Kene bg dorang worm up dulu.....lepas dah ok, br lah boleh join ngan geng2 hubby aku...


Hahhaha.. sumer pun sedara gak!! Bukan nyer org lain...


Ayin tak nak duduk ngan abag2 die...

Abg dorang pun tak nak duduk ngan Ayin...

Aku lah teman kan Ayin memandang kan, Ayin sorang jer takde pakne...

Sedapnyer ayer nescafe.... hehehe boleh up sikit tak aku nyer nuffnang...hahahaha

Kan aku dah ckp, dah wormup lame sikit...dorang mesti ok nyer... see, dah boleh duduk satu meje dah... Boleh aku pindah ke meje lain....hahahaha

Ajoi....tolong tgk adik eee...mama, nak join abah ko!!!

5 comments:

kobin said...

waaa sume bju merah anak2 kaklang huhu

kobin said...

waaa sume bju merah anak2 kaklang huhu

vagg. said...

hahaha kedai andak. igt kedai VP tadikkk. hahaha ajoiiiii..selebetnye muka tuh. sempat lagik alang tocang rambut ayin yek

Ecah said...

wah wah mak alang ni vogue nyer ngan anak-anak baju kaler merah.. xper dapat anak sporting camnih leh jage diri baik-baik xbnyak ragam.. ahakkss..

CiK AiDa said...

kak,
nie bukan bodek tau..
aida nengok..akk bukan mcm ibu jer kt diorng..kalu amik gamba mcm AKK diorng jer...APAKAH RAHSIA AWET MUDA anda...??
ckp cepat...tak bek rahsia tau!heheheh...