Wednesday, December 31, 2008

Jom Burger King!!!

Smlm, member aku si Rita tu, nak belanje aku n geng makan burger king..
Aku sangat happy!!
Makan free lagi!!!
Alhamdulillah!!!
Sbnrnyer, Rita nak belanje aku n geng makan minggu lepas, di sbb kan muke die tak berape cantik, so...die tunde ke minggu ni lah.... ( muke die cacat sbb menggelupas... sun burn!!!) Larikssssssssss!!!!
OTW nak gi tu... ade lah motor yg betul menggangu perjalanan kitaorg...
Sbnr nyer, aku tak nak lah amik gmbr dorang ni, tp dipakse oleh member aku, dan suruh letak dlm blog...so, aku ikutkan ajer...hehehehe
Kan nyer ape, aku rase minah ni, mesti tak biase bwk moto... bukan nyer ape, biase nyer, kalau org bwk moto, die org mesti celah2kan... tak kan nak tggu kat blkg kete kan..
Minah ni pelik, bwk moto, tp cam naik kete... Die dgn sabar jer, boleh tggu kete depan jalan, baru die jalan....
Fuh!! Die mmg org yg sangat sabar TP, kitaorg yg kat dlm kete ni jer tak sabar tgk dier bwk moto!!!!!! HUH!!!


Anyway, smpi gak!!!!
See, nampak tak burger king tu!!! hrmmmmm lapar OOOOO!!!


Rita, Akak ngan Wang... beratur nak order makanan....
Mane aku eeeeee?????

Hehehehe... aku tak beratur, sbb nak cop tmpt duduk lah...
Motip sbnr, malas nak beratur... penat ooooo!!! aku nak duduk jer.... hehehe

Mase aku tgh tggu makanan smpi... aku nmpk dier ni...
Aku suke jer tgk dier...
Muke bersih jer... tp tak tau, dier ni lelaki ke pempuan... konfius!!
Pakai cam lelaki, tp, raut muke cam pempuan....
Tpm kejap ke lah, aku bg tumpuan kat dier stlh makanan smpai, no more!!!
See, Rita dah lawa balik, baru nak kuar office!! Huh!! Apakah sumer ini!!
Ape2 sajelah Ta... asalkan, dpt makan FREE!!!
Rita tgh wat ape tu???
Die tgh nak kuar kan hp baru dier..
Die pun nak tangkap gmbar gak.... nak tnjk kat hubby dier, balik umah nnt!!
Ta... jgn lupe tunjuk gmbar aku sekali tau!!! hahahaha
Akak!!! Yum Yum Yum...
Akak, tgh berdiet!! Apakah sumer ini!!!!!!


Knp ngan aku ni...
Ade kah tengkuk ku patah!!
Hahahah....
Kentang ni...mmg best!!! Sgt rangup!!!

Ais Krim!! Hmmmmm...mmg sedap dan berkirm!!!



And the burger!!!
Aku makan ngan happy nyer...
Dan aku sgt kenyang!!
Perut aku dah ketat!!
Anyway, THANKS TO RITA... semoga dimurah kan rezeki!!!!Chow!!





9 comments:

AmY-AdLi said...

cm erra fazira la muke org tuh...
huhu..

cik siti penguin said...

hurm,
gamba minah/mamat tu tamo load lah!
huhu,
ta pat tgk...


sedapnye burger!
:)

JIVEBUMZ said...

wah tedapnye alang.. saya ngh lapo nie..

uwwwaaaaa penderaan jiwa..

kojah said...

bahaye oh penunggang moto tuh...kang dia saman k.lang kang...larikssss!!

atty's said...

alang..nie murah rejeki ..sokmo ado org banje.,.

bukan tu erra fazira ke lang

vagg. said...

alang mkn byk tapu KURUSSSS.
tak sokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

AziS said...

Selamat Menyambut Tahun Baru 2009. Semoga Allah teguhkan AKIDAHMU,
dikuatkan HATIMU,
dicurahkan KETENANGAN dalam dirimu,
& dimurahkan rezekimu,
semoga KASIHNYA sentiasa bersamamu.

Semoga tahun ini Allah beri kita lebih kebaikan dari tahun2 lalu...aminnnnn

Erieq said...

Bile alang nak belanje ayie plak?hahaha

~~ciklinn~~ said...

hohohoohohohoh sungguh lapor ku tgok burger king