Friday, December 12, 2008

Gua Kayo!!!!

Kan aku dah citer ngan korang, yg customer aku nak dtg hari ni...
Sbnr nyer, customer ni nak dtg hari Jumaat, tp disbb kan, petang tu hujan...so sgt jem, jd ditunde lah ke hari selasa....

Byk kes sbnr nyer...nak mnggu customer ni... aku pun malas nak story kan...
Lg pun, customer always right kan...

Dlm kul 4.00 ptg, br customer ni smpai....
Terus jer, dier ckp, ira, come and count.....

Aduh.... kagum jer, aku tgk duit byk tu...
Tp, aku ctrl jer...muke aku... konon2 cam dah biasa lah tgk duit cam tu...
hahahaha..lakunan mesti mantap ma.....

Duit ni, berjumlah, RM 83,804.00......
Dier byr cash lagi....
Bile aku tanye dier.... aduh!!! knp tak bank in eeeee...
Boleh dier jwp!!!! aA AH LAH.... I LUPE PULAK...
Tp kat bonet kerete i pun ade stgh juta lagi....
Huh!!!! Ape kah ni......
Tak leh tahan oooo...jwpn ko.....hehehhhhehehe

Ni CHun Wah...
Die tgh pegang kad kawin atam....heheheh
Dtg eee chun wah...
U kan pernah dtg rumah Epol tat day....
Sure u know ma.....very easy ma!!!

Mamat ni pulak, Yong, die lah tukang kire duit tu...
Aku tak larat lah nak kire byk tu...
Tak tahu lah kul brp baru leh siap kire kan....

heheheh...amik gmbr ngan duit lah....
Aku kayo!!!
Hahahahaha...jadilah, angan2 harus ade ma.....

Epol pun nak amik gmbr ngan duit gak....
Hahahah..gedik ooooo ko po....
Tp cam sesuai jer, ko pegang duit tu....mcm Ah Long jer alang tgk!!! Larikkkkkksss!!!

Nnt alang email gmbr ni kat ko eeee po.... td, alang sgt sibok, tak sempat nak email!!!!

8 comments:

Ecah said...

uiiyyoooooo alang syo manyak duit??? jelesss.. jom rompakkkkkk!!!! hahaha!!~

Qaseh Qasturi said...

huiii...best nyek.. kalau kat melaka dapat sebijik umah teres.....

SyaNa said...

gilos la org tu..
gile byk bwk cash..
leh plak dlm bonet ade 1/2 juta..
ni kalo kena rompak mmg kes haru la..

alang best la kn dpt posing ngan duit byk

Monkey D Luffy said...

itu tokey manyak duit ah...

p/s: ada alamat ka? aku mau mintak share sama itu tokey. hahaha

eLiyaShaKa said...

Wahhhh kayaaa! boleh shoping...ngeh

akma....L said...

hurmm.. klu lah itu wang milik sy.. haihhh...

myheart said...

wah sengah juta lam bonet..kak, mintak no plat kete die..ihiks..sedangkan latop lam kete pun org leh pecahkan nak amek..ne sengah juta..=~(terliur jap..:p)..kalo ade sensor katne ade wit mest da lame kene pecah kete tokei ne..ihiks..

nas-at-work said...

bak duit tu nak tolong beranakkan.. =P