Thursday, December 4, 2008

Bercanda di tepian pantai

Lepas kenyang makan nasi goreng.... jom lah mandi.... ape tggu lagi....
Turun jer...dah ramai dah org kg kat dlm air ....

Korang layan jer lah gambar2 ni... eeee
Citer nyer sumer same...
Mandi manda jer....

Sebelum tu, nak ucpkan bebanyak time kacih kat Zack-U, sbb sudi snap gambar2 ni, tuk alang.
hehehee...tu pun sbb, zack u tak leh mandi...rambut dier baru jer wat teknik redonding smlm....hehehee...

Aku, ofcouse terus terjun ke dlm....


Aku ngan Ayin... tgh wat aksi terbang ke langit...

Sbb nak bwk nica main air....kite sumer berhijrah ke tmpat yg cetek ni...
so, nica boleh main sesuka hati dier...

Tu...papa nica tgh jadi pengawal peribadi nica...

Ayin................yeeeee.............

Dadif ni bagus oooo... pandai jer die take care adik dier, si merah ni....

Ajoi ngan Nabil.....

Sib baik nica ade.... boleh lah aku main gelongsor ni....
hehehehehee...

Mcm2 care dorang main.....
Ni, konon2 superman kot!!

Ni kali ke 5, aku main tau... puas hati aku..
time kacih nica.... hahahaha

Ayin lagi.................

Main kat sini best oooo.... licin ooo.... laju jer, turun ke bwah....

Lengoh tangan aku nak hayun buaian ni....berat ooooo
dorang sedap lah kan......huhuhuh

Zack u....nasib ko lah tak leh nak main air...
tu lah, sape suruh stairght kan rambut ko, time2 ni....

Nica....comel je ko eeee....
Kecik je ko eeee...


Dah sejuk dah....tp, ttp tak nak naik atas...

Tgk tu, papa dier ckp dah.....tak main lagi...
Nica terus jer wat muke kesian dier kat aku....
Pandai tul lah budak ni....
Tak terkata ape. bapak dier...
Bagi balik lah kat aku....
Jom nica...kite main lagi.......................
Sabo jer lah laloque....
Ayin ngan merah...

Mase ni, ajai tgh maju...
Ajai ni, gi mane2 mesti nak majuk ooo...
Tertekan aku...
Die tgh marah kat ajoi sbb ajoi tak sengaje, terkene kepale die mase main air...
Tu jer sbb dier...pun die nak besar2kan....
Huh!!! ape kah ini!!!!!

Sessi memujuk Ajai lah.....................boring....
Hubby aku pulak try pujuk Ajai...tp tak jalan gak...

Huh....bile lah nak ok ni....
Tak tau nak pujuk cam ner lagi...
Sumer org dah pandang dah...
Geram ooooo!!!

Korang tengoklah si ceera tu.... huh.... ape lak aksi dier kali ni...
Cam budak tak betul jer kan....
Tgk, dier wat jeler lidah pulak...
Aku dah lah tension ngan ajai ni... ko wat lawak pulak....

Tp, akhir nyer ok gak...tu pun aku kene bg dier upah 3 keping cd game...
Baru lah dier ok...
Hei........sib baik anak kau....kalau tak....
Hadif ok jer...tak de merajuk pun kan....

Sori tam...tak sensot lak!!1 larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkssss

Ni konon ikan duyung ke ape ni....
Huh, knp lak, aku tak de ni...
Ni mesti kes pujuk Ajai ni... kalau tak mesti aku ade kat sini....huhuhuhuh

Mama merah ngan merah...
Posing ala gediks uuu...

Ajoi wat loncakan maut!!!
Tak larat lah nak tunjuk sumer gambar....
Dah penat dah ni....
Anak2 aku, masih nak main air lagi...
Korang tak reti nak rehat ke...
Tak lapar ke?
Tak kire....jom naik sumer...siap2 kite gi makan...

10 comments:

cik wanie said...

wah alang,
bestnyer g PD dulu,
x aci tau,
huk huk huk huk...

mesti fully booking bilik kan,
mana lah wanie nak tido ahad dpn nie,
hurm

Ceera said...

ajai memang ngada dari dulu.. baru perasan skang ke?? hahaha

atty's said...

anak sapa le yg kuat majuk tuh..

Sue@MamaMaryam said...

sonoknya men air.. kuat gak majuk ajai ni ek.. ada awek nanti ok la tu.. keh keh keh.. mesti mama dia masa peknen kan dia sensitip.. tu yg turun kt anak tu.. keh keh keh..k.ira ngaku x???

Casper a.k.a wifee en.atan said...

agak2 dia kuat merajuk ajai tu ikut sapa?? kak lang ker bang lang???

Noreen Ruszalin said...

How fun =) seronoknye.

juelee said...

wahhh bestnyer rombongan cek kiahhhh...

darling8tabby said...

bestnyer main2 air kan...

waaa..ceera..cekci youuuuuuuuuu

BigMouth said...

ajai bukan kuat merajuk llllaaahhhh

orendihearty^--^ said...

saye da penah pegi da 2 kali saye pegi...best sangat..huhuhu...ade badutkan..
saye dpt belonye..