Tuesday, December 9, 2008

Nak Wat cam ner kan....

Hi sumer.... aku nak berlagak lah ari ni...
Bukan nyer ape kan...
Ade org nak belanjer makan lagi dah....
hahahaha!! aku ketawa besar.... ACIK KAYO!!!!!!

Aku naik kete Honda ni.... aku naik jer... aku sgt kagum...
Bersih giler oiiiii...kete dier.... wlw pun, dier dah pakai lame gak lah kete ni...ade lam 2 thn kot, tp carpet kete dier, masih bersih, dan the colour tak change langung...
Ahhhh.... aman jer dok dlm kete ni....

Aku di belanje makan di secret resepi lagi....alah kat Glenmarie jer... tak jauh dari tmpt keje aku...
Peserta2 yg tercalun ialah: Jennie, Rita, K.Ani dan aku...
Si amoi ni Jennie.... anak dier dah dua. Badan dier, kurus kering, tp makan nyer, MasyaAllah!!!
Tak taulah kat mane dier simpan.....

Ni lah mamat yg belanje kitaorg makan. Name die Wong. Korang nak kenal ke ngan dier ni...
Korang ingat, dier nak ke belanje korang....hahahahah... kenapelah kau berlagak bangat hari ni...hahahahaha

K.ani ngan rita, makan spergetti!!!

Wong pun nak makan spergetti gak!!!

Amoi jennie ni makan ape tau, die makan, fish and chip tu, pas tu, dier order lagi....lalah...aper tu, ahhh, korang tgk lah gmbr kat ats tu...yg 4 segi tu lah.....
Amoi ni, mmg kuat makan tul lah..... sib baik aku tak cam tu.....hahahaah ...ye ke????

Betul....aku cume makan ni jer...
Sopan kan aku...

Ni K.ani...
Hi K.Ani....

Makan, jgn tak makan....

Kalau makan free ni, rase makanan tu, enak nyer lain macam jer kan.....hehehehe

Bilelah ko nak gemok ni Jennie....

Wlw pun aku sopan...tp cam buruk lantak jer aku kan...
Aku tgh makan karipap giant!!!
hehehe...td ckp order sejenis je kan....
hehehehe...sile jgn percaya eeeee...


Aku minum air coklat ni.... sedap oooo... syahdu jer, bile masuk ke tekak!!!

Ni lah karipap giant tu.... sedap ooo... lebih sedap kau dimakan panas2!!!
Dah lah tu, aku nak balik ofis balik.
Smbung keje....

3 comments:

atty's said...

beh ar alang asik makan sedap jew..jeles..nieh

wanie said...

best nye ade org belanja makan..kat secret recipe lagi...air coklat tu mmg sedap kan..wanie suka makan tomyam kung ngan lamb stew dia

JuJue said...

cam nyesal jer masuk sini...terus lapooooo laaaa