Tuesday, December 23, 2008

Boring!!!

Lately ni...aku asyik kene masuk training jer....
Bosan tul lah...
Tmbahan lak, minggu ni.... one whole weeks, ade training....
Dari kul 10.00am smpi kul 5.00 ptg...

Abis tu, sape lak nak wat kerje2 aku yg tertunggak tu...

Huh!!

Aku mau JERIT!!!!!!
baik korang tutup telinge dorong..
hikhikhik.... ade ke korang seram kan.... tak kan.....hehehehe

Suasana training...mmg membosan kan...
Tmbahan lagi...tak de bende nak makan kan...


Lagi2 aku duduk lak sblh boss aku!!!

Nak aje aku bukak blog...tp, boss kat sblh ma.....huhuhuhuh
note pun tak tulis.... sbb aku mmg cepat belajar....hahahaha..harus berlagak!!!

Muke yg membosankan...
Sgt sejuk ma....
Esok kene masuk training lagi......
Aku kan nyer ape...biasanyer, aku ok jer...
Tp trainer kali ni, mmg membosankan...
everything yg kite tanye...yg kita nak itu dan ini...haaa mase tu lah. br terhegeh2 dier nak set up!!...
GERAM!!!... tapi aku mmg penyabar org nyer...... cool man...............................

6 comments:

Siong Berantai said...

salam kenal .. =) singgah2 la blog Siong ek... thanks!

umieadam said...

hiks...mmg nmpk muka akak busan giler tuh

darling8tabby said...

ye la..time course ni la amat bosan kan..ngantuk yg tak tahan tu kan

jyss said...

x bawak asam ke aper ke? kalau course ke training ke sure kene adalah benda tuh..kalau x, mau x bukak mata nih hehehe

Monkey D Luffy said...

training x makan2 man best

BigMouth said...

Hi Siong berantai..salam kenal too..

Hi umieadam.. tu lah...Bosan oooo!!

Hi darlingtabby...nantuk, tp tak leh tidur.. nnt tak amik perhatian...tertinggal pulak.. Aduh..
Madu, tangan kanan ku, racun di tangian kiri ku....ko smbg lah sendiri tabby..hiks

Hi Jyss.. tak de asam...huhuhuhuhu

Hi Luffy... ko mmg memahami.. tak de makan2.. mane ade feel kan bro!!!