Thursday, December 18, 2008

Bersame Blogger ,Freinds n ngo sepupu's!!

Aku nak ucapkan bebanyak2 time kasih pade sumer yg hadir ke Majlis Perkahwinan adik aku, Ceera and Ciput!!!

Pade blogger,Kengkawan n sedara mara n sumer lah....

Tanpe uols... tak meriah lah majlis ni....


Kak Cik, Chunk n aku..
Chunk ni kecik jer org nyer..

Chunk, yg dtg ngan u tu, Nas ke? hehehee

darling tabby with me....

Thanks for coming.....

Anak dier comel giler...


Linda n member....sori tak tau name, and ornald.
Diaorg ni org kuat!!

Thansk a lots....for uols...

Linda as pengapit,ornals lak...kamera man....(tgn die lembut u....hehehehe)


amira chous n kakaknye... like artis kan, wajah dorang...


si kecik ni, anak buah aku...nak bermanje2 ngan aku, yaya.


ayu n ceera... so peramah ooo, ayu ni... die ni BEST!!!!


Atam with blogger..sori, tak ingat name..sile ingat kan alang eeeee...


Ceera n blogger... die org ni sumer nyer best!!!


Ceera n blogger...

ceera n blogger... sape ni eeee....dush dush dush


Bee and me.... she so cute beb!!!



Kak red, view dari jauh lah pulak.................


tis is my adik kakak ipar....
yg pakai bajumerah tu, sera, from Kuantan
Baju daun2 tu, shada, from Melaka.
Dorang ni sgt best!! Satu kepala ngan aku.

Smpi jer rumah mak aku terus tanye, ade kerje tak.

Kalau tak de kerje, dorang boring!!! Boleh ke?

Tis is my uncle/anuar nyer uncle, uncle aku gak kan.
Dari Kiri: Adin, Reza, Uncle Anjang and Tasha.
Tasha ni, pernah masuk iklan colgate, mase dier kecik2 dulu lah.....

Aku ngan Kakred.
Kak red and family, ttp ngan warne merah nyer... never change to green...hehehehe

Me and blogger....
Thanks for coming...

Rais family.
Dari Kiri: Rais, Nukman, Yaya, Hars and Untie Lijah.
Dorang ni pun best!!! I suke!!

Ni member office... Thanks for coming.
Dari kiri: Azman, Haidi and Ahhh...tetibe pulak lupe name mamat ni...ok, ok, dah ingat dah...Zarul!!! hehehehe

Ayu,mayang sari (yang tengah2) and freind....

Ni pun member office gak... en.Omar n anak2 dier...

Member office lagi....
kat belakang tu, my sis.
Dari kiri: K.Nor, Mas....
Dorang ni single lagi...
Bile nak carik jodoh....
Cik kak wanie... and me. Wanie u r so BEST!!!! i like u so much!!!!
Hubby i kat blkg tu..... nak enterprame gak...
chunk n Naz....
ni Wawa cun kan...
Thanks for coming wawa.
Ok... aku nak ucapkan byk2 time kasih, pd sumer yg hadir... yg telah menyerikan lagi majlis perkahwinan adik saya.
Tanpe kehadiran korang sumer, mmg tak berseri lah majlis tu.
Luv u ols's!!!!!

11 comments:

Amira Zafirah said...

gheeee. kak leen je yg mcm artis, mia mane ade. haha

btw, kak lang sgt la lembut okay. ckp dgn ank2 sume, alahai.
haha.

besssssssst oh jmp korang. mcm dh kenal lame je rase :)

Red Mummy said...

amboi mira chaousss

but that s correct, alang nih sangat lembut, cam vp, eh vp adik alang kakak kan?

tp ceera ala2 brutal sket hikss

pearlEJ said...

abanglang tu lawak laa... hahahahaha.... tak larat nak gelak dok tengok aksi2 dia dlm gambar, nak nak dlm fp cik anum tu.. hihihihihi...

ai said...

menci!! menci!!
dengkinye aku weiiiiiiiiii..uwaaaaaaaaaaaaa!

~ceera kawen ngalahkan artis ooo..cantek gilos lak tu!

atty's said...

sesama alang..
to alang gak..sudi bergambo ngn atty anak banak..yg ade bdk boy bj belang tu ler den..

*ayu* said...

alang pun best! best best best!!!!!

muah muah muah!

potluck kak red datang tak? jomlaaaa.... leh jumpa lagik....

Wawa_Nadwa said...

alang ni peramah sgt.
wawa yg malu ms tuh terus hilang malu.
hehehhehe!

chUNk said...

alang : yup..nas..huhu...nanti sy curi gamba2 sy ngan alang eh...hehehe...bila nk jumpa lagi??? lalala~~~

Sue@MamaMaryam said...

ramai gak org sne dtg ek.. huhu sowi k.ira sabtu n ahad sy kena keja....

darling8tabby said...

terima kasih alang atas layanan yg diberi..kita tak sempat sembang2 panjang kan..i pun ala2 malu gittew..awww..

nanti ler kalo ada gathering bole beramah mesre lagi eh..

haih tak sempat juga jumpa red..coz kita pun lambat kan..heheh

-v-~~geina~~-v- said...

salam...hai kak lang@big mouth...erm sy geina...ehheh...=P

ermm hr tu ade nmpk akak...siap slm lg..tp tkt nk nk bgtau sy blogger..kebetulan akak bz masa tu..dan yg pasti sy segan sgt2..nk cr akak bergamba pun tk sempat..apepun akak mmg best..tgk dr jauh je..da tau akak mmg best..heheh...=P

apepun..slm kenalan dr geina..tukar link erk..=P