Tuesday, December 23, 2008

Jom tgk2 lampu!!!

Dah kenyang makan cendol..., terus jer, masuk kedai sebelah..
Jom tgk lampu...
Ayin nak carik lampu bentuk kacang...
Tapi tak jumpe lah...
Kat mane ade jual lampu bentuk kacang eee...
Tat day, kite tgk kat show house, tu yg ayin berkenan tu...



tak kan nak beli lampu ni.. cam tak best jer kan...
Kalau kat ruang tamu... ok lah jugak kan..
Tp, mmg tak sesuai kat dlm bilik..



Ayin, posing jer lah...mama amik gmbr eeee...

Aku sy jer nak tapek gmbr aku!! hahaha

Nmpak tak hubby aku kat blkg tu....hikssss

Mane nak pilih......................aku pening......

5 comments:

.penguin. said...

hrum, mmg bes g kedai lampu,
tp last2 xtau nak beli yg mane,
haha,
lawo2 uh lampu kat ctu,
;)

Monkey D Luffy said...

dapat pilih gak ker?

Intanaziela said...

kak, kalau nak beli lampu murah, pi area sri muda. murah banyak dari kedai2 kat shah alam yang pernah intan jumpa. :P

BigMouth said...

Hi penguin..mmg, tak de satu pun alang beli..just tgk2 dulu.. rumah tgh di renovate...tak siap lagi da...

Hi Luffy..tak lagi.. br survey harge.. Ade infor tak, kat nyer ade yg murah dan tantik?

Hi intanaziela...thanks 4 yr infor.. k, nnt alng gi sane.. ape name kedai tu... any kedai pun ok ke?

mica@tetty said...

mcm kenai je kedai lampu ni..kak pi kat sebelah macdonal dekat plaza masalam ker?