Monday, December 22, 2008

Pasar malam lagi lah...

Mlm hari rabu lepas, tak tau nak makan ape....
Bosan oooo...
Nak masak kat umah?? Rasenyer tak kot!!
Dah malam ni...tak kan smpi umah nak masak lagi..
Penat ooo!!!

Tp, aku mmg jarang masak kat umah....
Bile lah urat rajin masak kat aku nak timbul ni.....

So, jom kite ke pasar malam lah...
Lagi pun, hari rabu kan....ade pasar malam...

Aku, tak berape ade mood nak makan...
Aku cume beli...kuew toew goreng....
Kat cheras baru, harge dier Rm 2.oo... tp, dorang msk, ok lah...boleh dimakan...

Jagung ni, mmg wajib tuk aku...seketul jer, tuk aku... yg lain2 tak nak jagung!!

Air cendol... lepas kan geram... hari tu tak dpt minum cendol... cendol kat pasar malam pun jadi lah.... Tp, tak berape best lah... Ajai ngan Ajou yg habis kan...

Keropok lekor ni pun wajib aku beli.
Aku kalau ke pasar malam... first2 aku mesti beli kerork ni RN 2.00. Bukan nyer ape, smbil jengjalan tu, mulut aku menguyah lah kopok ni..... hehehehe..tak sempat2 nak smpi umah kan... buruk kelaku aku kan... sile jgn ikut perangai aku yg ini...hikhikhihk

Ajai makan nasi bungkus jer... cukup ke? hiks

Ajoi ngan hubby aku pun samer gak... makan ni jer...

Ayin makan jagung cawan, sbb mulut dier pecah2...susah nak makan...

Susah2 nak makan pun, ayin order kebab lagi...
hehehehe......


Heran kan... tak byk pun aku makn..tapi, cam kenyang jer...
Larikkkkksssss!!!

12 comments:

ani said...

sy klu pegi pasar mlm pun mst beli kopok lekor dulu...smbl jln2 cari mknan sambil2 kunyah...blom smpi umah lg dah abes...hehe

wanie said...

kalau pegi pasar malam mesti macam2 nak beli...nampak semua nak...hehehhe...

atty's said...

tgk alang makan jagung..cam nak makan jagung..gak

.penguin. said...

betul betul,
kropok lekor tuh kemestian,
hahaha,
;P

akma....L said...

nak jagung kakkkkk....

jantan said...

hua hua hua
dah dekat tengah tahun aku x gi pasar malam...
sibok jager CC dari pagi sampai lah ketengah malam

i miss u pasar malam

darling8tabby said...

kalo pi pasar malam mg la jadi rambang mata kan..semua nak beli..heheh

Mogen Ali Rico said...

aduhaii..kuey tiowwww..feveret ni2hhh

aishifa said...

ohh.. rasenyer rahsia kurus awk sbb mkn jagung.. oklah nak try gak

Monkey D Luffy said...

aku berliur lak.... slurpppppp

~~ciklinn~~ said...

hehheheh bestkan gi pasar mlm rasa nakmakan semua...

ermmm mcm tak byk jerk linn tgok akak mkn..hihihhihihihih

Zaidon said...

salam singgah.. semoga sekeluarga sihat selalu..