Sunday, December 7, 2008

Bersusun dah....

Balik office yer.... bukak emails jer 100+ lebih dah....
Pas tu, ade lah customer mane lak, fax 2 pages, nak mintak quote.... (zara... ko kenal tak, sape customer ni...huh!!!) Lepas, aku quote ni, kalau kau tak order... aku bakar kertas ni....hehehee...

Siap refax u.... nnt aku reply lah... aku br balik cuti lah....

tray aku pun dah kelengkabut..... ape lagi.....

meja aku... mcm dah tak cukup meje dah ni... rase nak punjam jer lantai tu kan.... tu...tu... yg kat kaki aku tu...
Lepas tu, aku sepak jer, terus masuk tong smpah....hehehehe... acting jer lebih kan....

Bary jer, aku nak clear kan keje aku yg dah terover ni...boss aku pggl aku,

Boss: Ira, let join the meeting... i wait for u...
Aku: AHhhhh!!!! menci... kalau aku tak de pun tak pe kan...knp nak attach aku sekali!!!..

Company aku nak tukar sistem baru...tu yg boss aku surh aku masuk meeting tu... Ye lah... aku kan org penting kan....hahaha...berlagak lah pulak!! semesti nyer aku berlagak... sbb, aku yg byk tau, pasal sistem ni.....

Satu soalan....aku rase, setengah hari pun, progammer tu, susah nak jwp!!
Byk tul permintaan kitaorng ni...

Ahhhh... one whole day lak tu meeting..... aku menci!!!
Tp aku suko gak...sbb perut aku kenyang.... meeting...makan.....meeting....makan......
HAhHAHAH aku suko!!!!
Habis meeting lam kul 5.50pm...

1 comment:

the cinta said...

hhah...
kan lebih bag0s makan.makan..makan...makan?
hehhe