Tuesday, December 9, 2008

Darwish kene asma!!

Hari Jumaat lepas, lepas habis kerjer, sharp kul 5ptg, aku balik.
Aku nak gi hospital da...
Aku nak tgk, anak buah aku kene asma...
Actually, darwih dah masuk wad ni since hari selase lagi...
Die telah di sah kan kene asma....

Aku smpi jer hospitak ni, huh....paling tak best nyer...parking tak de lah...
Ade byk kosong, tp sumer tuk kaki tangan jer...
Habis tuk pelawat nyer kat mane..
Aku tgk, sumer org park kat tepi jalan jer...so tak de pilihan... hubby aky kene parking kat wat bersalin... so, berjalan kaki lah kite ke wad kanak2 tu...
Tp elok gak kan... boleh senam kaki kan....

Bukan nyer ape.... jln kaki tu tak de masalah... cume hubby aku, kaki die sakitlah...
Sian aku tgk dier..nak turun tangga pun susah...

Sampai jer... kitaorg tak tau, darwih kat mane tau...tp dari jauh dah dengar suara nenel.... abg darwish!! so suruh jer, nenel tunjuk bilik darwih.... sattle bab caik bilik!!

A
Aku tgk abg ngah tgh bagi darwish makan...
Senyum jer darwish ni, wlw pun tak sihat kan...
budak2 mmg cam tu kan...tak reti nak ngengade kan...
Kalau dah besar sikit, sakit tak seberape...tp, mengeluhnyer.... cam sakit nak beranak!!! hahaha...cam over jer statement aku kan....

Mak aku pun ade da..... mak aku bwk ajai ngan ayin sekali...
Mak aku dihantar oleh ode...adik lelaki aku..
Balik nnt, die akan ikut aku...hehehe

Alah darwish...cepat sembuh yer....sian mak lang tgk ko...susah nak nafas yer...


Tak lame pas tu, atam pun smpi...
Eh, minah ni, sape yg jemput ko eeeee....hehehehe
Gi ospital pun, nak kene jemput gak ke????

Ayin, ko dtg ospital ni, nak tgk darwish ke, nak belasah makanan yg ade!!!
Mama, ayin lapar lah.....

Bapa mithali ooo....
Gilir2 ngan wife dier jage anak.
Siang abg ngah jage... malam mama nyer lak jage...
Mase ni, mama darwish lum smpi lagi...

Ok darwish...dah kul 7 ni... Mak lang balik dulu eee... cepat baik tau...
Jgn raye kat sini eeee....
Bye Darwish!!!

7 comments:

Ecah said...

oloh ciannyer darwish..
comel plak tu..
skarang darwish da okey ke blom alang? kecik² lg da suffer.. ciannn..

Puan Iza said...

hai....
cian nya darwish...kena asma ek....
semoga cepat sembuh...
btw, salam perkenalan....

wanie said...

semoga darwisy cepat sembuh

atty's said...

semoga darwish cpt sembuh

cik wanie said...

wanie doakan agar darwish cepat sembuh...

tinggal beberapa hari saja lagi kita akn bertemu:)
hurm..

Noreen Ruszalin said...

kesian nyer baby darwish..moga cepat sembuh hendaknya.

Asiahaha's said...

alolo,,comelnye darwish. smoge dia cpt sembuh :)