Thursday, December 18, 2008

Pengantin kene buli!!!

Mase ni yg paling seram u!!!
Agak2 sumer org dah balik.... yg tinggal hanye sedare terdekat jer...
Mase ni... time nak kemas balik umah.... nak basuh pinggan..

Mase pengantin di buli.....................title raje sehari??? hahahahaha no more!!!!!

Dorang dah mule simpan air basuh pinggan tuk di mandi kan kat pengantin!!

Mase ni...aku cepat2 naik atas...melarikan diri... takut di cat beb...
Semestinyer aku tukar baju dulu...
Kalau tak, sure baju ni di buat cam pampers... pakai buang!!! huhuhuhu...

Anak sape yg rajin ni.......

See, pengantin yg dah habis tempoh ke RAJA an nyer....

Atam dah mame caler ngan ciput.
Conpius aku, yg mane satu atam ni....
hehehe...sib baik atam pendek...

Cian, ciput kene buli....

Atam...teruk kene buli.
Mase aku jadi pengantin dulu...hanye pengantin lelaki jer yg kene...
Aku tak kene cam ni pun....
Sib baik oooo!!!!

Tp nampak nyer...aku tak dapat nak lari jugak lah...
Kene gak!!!
Wlw pun, aku nyorok kat bawah katil....atam ttp carik aku...
See... my face sudah hodoh...
Aku tak dapat nak larik lagi...
Aku sudah tersepit!!
Jage ko TAm.......

Ode pun dah rupe cam org susah....
Cian ko tam...


Reza ingat nak lari.....
Ooooo... tapi tak dapat!!!
Kene jugak!!!
Hahahahha....aku suka!!!
Sile focus kat Ayie...
Seksi oooo...
Ade sape2 tergode tak!!!!
Lelaki leh lah bukak baju... pempuan...jgn dibuat eeee!!!
Aku nak load video...tp lame giler beb!! tak kose aku nak tggu... korang jengah lah kat blog VP.. ade video dier... the very kelakar!!!
Malam ni ade upacara potong kek ngan bukak hadiah lak!!!!

4 comments:

ai said...

masa aku kawen dulu laki aku je kene. mak aii...siap tinggalkan piuk beso yg giler itam bontot dia tu! amik kau! sampai terkehel lengan laki aku... :P

kojah said...

reza cpe sis?ensem laaaa...larikssssssssssss!!

raezar said...

Jage nanti B..alang. Abeh muko aku. Ko calit aku dari blakang ek.. uu.. mcm bole buat lirik lg lak..hehehe

*ayu* said...

rugi gils tak tunggu sampai petang...

ahhahaha... muka ceera berarang tu mmg terbaik la!