Thursday, December 11, 2008

Aku dikelilingi......?????

Lepas raye haji... dah tentu2 ramai yg amik cuti tahunan kan....
Aku pun, sbnr nyer malas gak nak gi keje pagi tu...
Bangun pagi pun lmbt oooo....
Aku bgn dlm kul 6.30 pagi....pas tu, termenung jer kat katil....
Pas tu, pikir2.... nak gi keje ke tak nak eeeee....
Ade ape urgent tak, hari ni kat office...
Ahhh.... teringat pulak, hari ni customer aku nak dtg, beli brg... pas tu nak byr CASH around RM 84K... ahhh.... kalau aku cuti pun, supe cam aku keje... asyik, berbunyi jer phone aku nnt!!!... so, terpakse lah gi keje....

mmg tak ramai org ke...
K.Ani... emergency leave.
Rita pun same gak.... EL
K.Su, pun suti gak...
Ahhhh... amkne nyer, aku sorang pompuan jer keje...
Yg tak best nyer....KANTIN TUTUP!!!!!!!! Ahhh... malas nyer nak kuar makan kat luar!!
I dont like!!!!

Tapi tu sumer tak menjadi masalah kat aku...
Aku kan hebat!!!!
Sure got way want!!!

Ape lagi...dekat2 time nak lunch jer.... aku pun mule lah....

Aku: Epol.... ko sorang je org kaya kat sini...
Epol: Ape hal plk!!!
Aku: Ye laa.... ko sorang jer ade kete kat sini...
Epol: Alang tak bwk kete ke?
Aku: Alang save cost!!! Alang tumpg kete bang lang gi keje...
Epol: Ye lah.....

Cam tak ikhlas jer....tp aku pedulik ape kan..... nak Itut!!!!!

Ni lah epol... die ni jiran mak aku... sbb tu lah die panggil aku alang...hehehe
Lepas makan, nmpak lak org jual jambu...
Cam comel jer jambu tu kan... jom singgah kejap!!! heheheh
Tp aku tak beli lah kan..
Perut aku dah ketat beb!!!

Bukan nak tnjuk muke aku sbnr nyer... yg kat belakag aku tu, En.Amin. Dier pun join kitaorg makan gak!!! Dier citer kat kitaorg, dier hmpir kene strok mase raye haji tu, sbb makan udang byk sgt!!! bahaya gak makan udang ni kan...
Lebh baik korang kurang2 kan makan udang eeeee....

Epol ngan Sham....

Ni lah kakak yg jual jambu ni....

OK, jom balik office....
Panas ooo..... Alhamdullillah.... smlm, seharian hujan....risau aku, dah lah rumah aku, kat bukit2 gak!!! Huh!!! seram2!!!

Oppp!!! tajuk kat atas tu, macam tak sesuai kan.... lantak lah kan.......hahahahaa

5 comments:

~~ciklinn~~ said...

sedap tu alang jambu itu.... hehehheheh pehtu nampak lak air kepala mudo...adehhh leleh ayaq liuq....

TQ singgah umah linn yer alang..... nanti dtg lagi yerk... bgtau tau.. leh siap2kan cekodok ker apae ker... hehehhehehhe

Monkey D Luffy said...

kalau udang pun wat strok... apa lg aku nak makan ni

the cinta said...

wehehhehe..
dikelilingi eyh?:P
sian tgk org da keje ni..
tyme org cuti kne keje..
adoi, xm0 besar la cenggini!hehe

SyaNa said...

hahaha..
best pe dikelilingi jejaka..
aiiilaikk
gatai sat..kekke

BigMouth said...

hi ciklinn, ok, nnt singgah, wat cekodok eeee....

Hi Luth... mari lah kite makan salad jer...huhuhuhuhu...sedih kan...

hi he cinta... ah ah...zaman sekolah paling best!!!

Hi Shana... mmg best per.... cam glamour jek kan... hahaha..alang pun layan gatei gak!!! larikkkssss!!!