Wednesday, December 17, 2008

Sessi Ceera makan bersame Wanie..

Jenuh lah aku mengajak dorang ni makan tau...
Tak lapar ke kan?
Dari pagi tadi tak makan2 pun....

Ceera mmg lah, tak reti nak lapar kan...
Yg Wanie ngan Mak dier pun tak nak makan jugak...
Wanie ckp, nnt dier siap make up dulu, baru ade mood nak makan...

Siap make up jer... baru dorang nak makan beb!!
Tp, masakan petang tu, mmg sedap.... rugi korang tak dtg mase nikah uuu....


Ni gmbr dlm bilik... lum make up lagi...
Br balik dari wat rambut jer...

Cantik kan wanie make kan ceera....

Next time, sape yg lum kawin, boleh lah amik wanie ni sbg mak andam...
Berbaloi uols....
Sure berseri2 jer korang nnt!!

9 comments:

Miss Moon said...

kak lang , dah hilang ke letih nya ...mmg penat kan ...pas nih kena suh ceera blanja korang akakkakakak .

Bagus la kowang adik beradik nih ...

kak lang , mana gambo kak lang nyer ...takkan jadi ajk dapor kots

*ayu* said...

bestnya!!!!
rugi x datang masa nikah... (huh!tetiba..)
ahhahahahhaha....
:)

and yes, wanie makeup ceera sagat cantik & classy...i laaaiikkee!

kojah said...

sis, jom linkkkk!~

zuraida said...

lawa la make up ceera..ada x no tepon wanie tuh? leh booking untuk tunang nanti..

atty's said...

kalo tau..lauk sedap.den dah terjah..

Tny said...

Hi.. salam perkenalan..
Sy suka lah cr akak cite kt blog.. friendly..

Ha'ah suma make up Ceera lawa2.. tuannya pun lawa.. melecun abih lah!!! :)

ai said...

canteknye ceera!!!! rugi tul la aku tak serbu umah kowang..huhuhu..ade trip lak hari tu. huhuhu :(

darling8tabby said...

ye sangat cantik..wanie tu kat mana stationednye alang...baper dia charged ek

Amira Zafirah said...

ooh. itu ke mak andam nyee.
cantik ooh dia make up :)