Wednesday, December 17, 2008

Persiapan sblm nikah...

Aku ingat nak dtg awal...dlm kul 8 cam tu...
Sekali, bgn2 jer, tgk jam dah kul 9 pg...
Ape lagi, aku pun melompat terus masuk dlm bilik air.....

Kul 9.30, aku dah smpi umah mak aku dah...
hubby aku ngan anak2, dtg kemudaian...
Ye lah kan, kul brg plk aku nak siap, kalau tggu anak2 aku bersiap.
Harus aku pergi dulu... kalau tak, berdesing telinge aku ni...
Takut!!!!
Aku smpi jer... terus rebus kerang, yg satu guni di sponser oleh zara dan akek...
Sib baik ramai yg tolong kopek kerang tu... kalau tak, mau tertanggal jari aku ni...

Orng kmpg yg baik hati.... sumer rajin2 tolong masak...

Lepas, kopek bawang... terus aku lari naik ke atas, tolong andak ngan idea wat bende ni...
Ape ke name nyer ni....... dan dan tu aku lupe..... korang paham kan maksud aku kan......

Ahhh... tgk jam dah kul 3 lebih... tp byk lg keje tak siap...
Aku pun tak salin baju lagi...
Tak kan lah aku tak salin pakai kan...
Mase ni, wanie ngan ceera kat dlm bilik...
Wanie make up kan ceera...
Aku cam segan jer jumpe wanie... tapi wat2 macho lah....hehehee
Anyway... wanie is a very nice person...
Best sembang ngan dier...
Datang ngan mak lagi...
Make up dier pun TIP-TOP u!!!
Wanie, nnt make kan alang eeee....

5 comments:

*ayu* said...

ya allah.. walau pun benda ni dh lepas.. tapi, ayu bc pun rasa cam penat gaks..
huhuhuhu..

x pe lang.. ni hari ceera.. sok2 hari alang lak kan? of course la bukan alang tawen.. but, maybe benda lain.. kan? kan?

anyways, meh nak email address nak email gamba darling u posing ngan jug air.. huhuhuhu..

BigMouth said...

Hi Ayu, email address: ajai.anuar@yahoo.com.my
Nak tgk gmbr...
Anyway, nice to meet u too..
Ayu ni, peramah org nyer eee.. cam dah lame kenal lak kan..hehehehe

vagg. said...

ALANG segan ngan wanie??
alang pemalu kahhh
mencikk tau
cam peramah jek nampak
alang nanti kenduri saya meh la ganu nih ekekeke.. leh bercuti2 gitu.

BigMouth said...

Hi Vagg.. alang akan jadi penyegan bile org tu tak bercakap!! Alang akan jadi blank!!! kalau vagg nak tau, wlw pun alang dah kawin ngan b.lang lame, tp...ngan bapak mentua alang, alang masih segan2 nak bersembang...
Tambah2 pulak, kalau org tu jarang jumpe... lagi lah alang tak tau nak ckp ape... tp, kalau dah kenal... tak larat telinge korang...sane sini, sore alang jer...hehehehehe

cik wanie said...

alang...

tolonglah nak malu ngn wanie,
mencik!!!!
wakakakakakaka,
tapi wanie ngn mama suka sgt ngn layanan alang ngn family alang,
mesra ok...
wakakakakkaka...

part yg paling best bila dpt mkn dgn bakal pengantin,
pastu plak alang layan kami,
yg paling tip top,
wakakakakakakakakaka:)

nanti kita jumpa lagik ok:)