Saturday, December 20, 2008

Zarul Belanje...

Hari rabu lepas...lam kul 12.00pm, aku dpt email dari my sis and cc copy to my neighbour rita...
Sbnrnyer aku tak perasan, ade emails sbb aku tgh sibuk wat order...

Rita, jiran sblh aku ckp...
Ra.... tak tgk email ke?
Aku: nape..... aku malas nak layan... wat tak tau jer...
pas tu, si rita kat sblh aku ni.... gelak kemain lagi, mase bc email...
ni mesti ade yg best ni..

Aku, terus jer benti wat kerje... tgk email jap...

Oooo... ade org nak banje aku, rita ngan my sis makan rupe nyer....

Kalau korang nak tau... mamat ni, br jer, aku sebut2 name dier... aku tanyer rita, sape nape dier, sbb tetibe jer aku hilang ingatan... tak ingat langsung name dier... dlm ingatan aku, name dier... izlan...
Mapuh... langsung tak betul...

Skrg ni, mane mampu aku lupe name nyer...

Si baik hati ni, ialah ZARUL!!!! Aku akan ingat name die smpi bile2!!! (hehehehe... hrp, die tak lupe nak banje aku makan lagi... ni sumer ayat kipas beb!!!! )

Stlh bincang2 dlm email, nak makan aper...so, Jom Pizza Hut!!!

Sharp kul 1.00pm, kita pun bergegas lah.... kuar makan mesti sharp kan.....hehehe


Ni lah zarul... die budak baik.. die selalu ckp," sy org kampung... org susah....adik beradik ramai!!! "... ni mmg tred mark dier....

Tp, hari tu, dier dah jadi org kaya!! Tak nak makan nasik!!! nak makan makanan oreng puteh!! hahahaha...lawak lah ko zarul...

Mentang2 dah dapat BONUS!!!!

But i like!! Murah rezeki korang....murah lah rezeki aku.....
Ade sesiape lagi nak banje aku tak.... korang kan dah dapat bonos!!!
Aku tak dapat!!!!!! huhuhuhuhu....



Rita, salah sorang yg bertuah...dijemput makan free!!!! hehehehe

Aku juge, seorg yg bertuah!!! Alhamdullillah...
tu lah...kalau kita sentiasa berbuat baik, akan sentiasa lah di balas dgn kebaikan... hahahaha
Aku mmg berlagak!!!



Tis is Haidi...Haidi ni bos kpd Zarul.....
n my sis...zarina...
Sbnr nyer, sbb akak lah, aku ngan rita terincluded.
Kalau tak..... mane mungkin kan....hehehehehe
Time kasih akak!!! Luv u!!!


Haidi, tak yah lah ko nak kemek2 kan hidung ko yg dah kemek tu!!
Haidi amik gmbr gedik's..
Good JOB!!!

Kalau makan kat pizza hut!! sup ni, mmg lah wajib kan... kalau tak, tak sempurna lah makan kat sini...


Akak order ni....

Aku cam biasa lah...makan spergetti!!! Yum yum yum!!!

Rita,Zarul and Haidi order pizza...
Tp aku cilok 2 keping pizza ni...
Aku tak nak sbnr nyer...tp dorang yg pakse aku makan...
Terpakse lah aku makan....

Ape ni, tgk2 aku makan.... malu lah i... nnt tak habis pulak aku nak makan...
hehehehe...leh caye ke???? gedik's yg melampau!!!


Aku mestilah habis kan sumer makanan yg di order...kan..
Aku mmg menghormati org yg banje kite makan...
Sbb tu dorang suke banje aku makan...sbb aku tak suke membazir...
Sile ikut perangai aku yg baek ni....hikhikhihk

Habis makan sudah!!! Perut ketat sudah!! Langsung tak leh nak bengkok sudah!!

Anyway, time kasih Zarul... semoga Allah murahkan rezeki ko ngan whole family ko!!

Lepas ni, sape nak banje aku makan burger king!!! Aku dah ngidam dah ni!!
Rita.... dah kuar duit ke lum?????? larikkkkkksss!!!

8 comments:

jantan said...

lain kali sayer blanjer awak makanan orang arab
x kan nak makan ,,makanan orang puteh jer!!

.penguin. said...

haha,
bes tuh org blanje!
;P

n a r d indie winkie said...

sedapnye pizza... nyum..nyum. tetibe cam mengidam..:-p

ai said...

murah rezeki kau... :)

atty's said...

behnya alang..ade org banjer..mkanan omputeh..semoga murah rezeki org yg banje tu amin

Monkey D Luffy said...

depan rumah aku ada BURGER KING... papan tanda jer... ko nak itu?

Luth Textile said...

kak..
jangan belagak..
nanti tuhan tarik nikmat balik..
haha

Mogen Ali Rico said...

makan free mmg sedap!!!