Tuesday, December 2, 2008

Holiday ke Tiara Beach Resort!!

Hari Ahad lepas, mmg dah plan gi TBR...
So, janji ngan zara, jumpe kat umah mak dlm kul 9 pg.
Tp. cam biasa lah.... aku mesti smpai lambat sikit...
Family aku dah biasa ngan kelewatan aku... dorang biasa nye, akan awal kan mase kalau janji ngan aku... kalau nak tolak kul 10. dorang akan ckp ngan aku, kul 9....hehehehe
Bukan nyer ape, aku mmg menetapi mase... tp, biasa lah kan....
Aku smpi umah mak, kul 9.30pg.... ok lah tu kan....tak lah lewat sangat!!!

Smpi umah mak jer, tgk nica ngan papa dier..Nica pun nak ikut gi TBR gak... So, papa die agreed, nica ikut mak lang dier.....

Ape lagi, happy gilerlah anak2 aku....

Papa nica: Nica jadi anak M.Lang ari ni yer...

Yes!!!! aku suko!!! nica ikut aku....

so, dlm kul 10pg, kita org gerak....

Nampak tak nica tu... mungkin die rase lain macam jer... bile naik kete ngan aku...
Selaunye, papa yg drive...ni knp org lain pulak..
Mana mama ngan papa ni...
Sepanjang jalan tu, nica senyap jer...
Die tutup muke dier, malu nak pandang abahlang dier....
Nica buat2 tidur....
Dah dekat nak smpai, br dier ok sikit...
Korang tgk lah video kat bwah ni....
Sampai sudah....

Panas pulak ari tu....



Dah smpi, tp.... tak leh masuk lagi, sbb check in kul 12.30..
So, lepak2 dulu kat luar...
Tak lame pas tu, mama ngan papa nica smpi...

See, nica, cam majuk jer ngan papa dier....

Mama nica tgh pucuk nica...
Siap bwk kan payung pink...
Ape motif aku letak gmbar ni.....hahahaha
Jom tggu kat dalam lah...panas lah kat luar ni....

video
korang layan lah video ni....
Aku, geram jer ngan nica comel ni...
Dier siap main cak2 ngan abg ajai dier....
Abg ajoi cemburu ooooo.....

10 comments:

cik wanie said...

wah wah wah ,
bestnyer alang pegi PD dulu,
x per,
14hb wani epulak yg akn pegi ke sana,
hahahahahahahah....

hurm...

wanie said...

seronok nye bercuti ke pd..lagi2 bercuti ramai2 ni..mesti meriah..

Sue@MamaMaryam said...

ala comelnya nisa.. geram tgk dia...

Casper a.k.a wifee en.atan said...

tu diaa ganas gak kak lang ngan nisa ni yer,,,,

BigMouth said...

Hi Cik Wanie... wanie nak gi PD on 14 eeee... hari tu alang sibuk...ceera nak kawin...

Hi Wanie... ah ah.. mmg best!!

Hi Sue....mmg geram tgk dier tu... tmbh2 tang jari dier tu...

Hi casper.. nica yg suke ganas2 ...hehehe...

the cinta said...

nica comel ouhhhhh!!!
tak sabar nak tgk nica nnty mase tawen sis ceera..
huhuhu

L!3z@ said...

wah....besnye g bercuti rmai2...nk g jgk la nnt ngan family...:)

*ayu* said...

nica ni comel la alang...
geram je tengok!
oh btw.. c u masa wedding ceera nanti.. :)

atty's said...

alang g pd tak ajak den pun..

BigMouth said...

thanks for all yr comments....
i love u alls...