Wednesday, December 31, 2008

Fotopage from Miss Moon...

Nak ucapkan,bebanyak time kasih pade Miss Moon....
Gmbr ni di celok dari fotopage miss moon...

Cantik oooo anak buah aku yg sorang ni..
Cam dah besar kan...

Yg paling tak tahan, gmbar andak yg kat tgh2 tu... ala2 model kan... siap tangan letak kt atas lutut dan dgn sopan nyer...hahahahaha

Aku tak pandailak nak wat gmbr gam ni...
korang boleh ajar tak?
Aku pun nak wat gmbr family aku cam ni gak!!!!!! hehehehehe

Aku mmg sudah cemburu!!!!!

4 comments:

KV said...

oh, kita pun cemburu!!!
nak jugak!!

Munirah Abd said...

heheheh...
skang ni kan mmg byk photog2x yg amik gambar family2x santai..
akak call je mana2x photog yg akak berkenan dan deal n tanya harga...

n kalau kakak nak wat gambar camtum2x camtu guna je software yg mudah picasa 3 boleh guna n photoscape..lagipun free...download ajo...hehehhee

JIVEBUMZ said...

kite pon suke ngn gambo2 nie kak.. pasni alang akjak bang lang la g amek gambo cenggini

kupu-kupu_cinta said...

salam kak..hye...akk kena install photoscape...kalo nk edit pic mcm tu...n mmg chumel gle ar anak buah akk yg nie..anak2 akk pun chumell..yg gurl tuu..