Wednesday, December 3, 2008

Lepak lah kat lobi dulu......

Masuk kat lobi jer... tgk ade 2 ekor badut!!!
Hehehee... anak aku mesti suke....
Tapi Adriane takut oooooooooooooo..... die nyorok jer kat belakang aku...

Ajai tgh tunggu giliran nak dapat belon...
Hadif pun same gak.... setia menanti.....
nak belon....nak belon.....


korong tgk lah aksi anak aku agan anak zara...
tak tau malu tul lah kan...
Tak takut ke?
Tak segan ke?
hehehehe... kalau segan, tak dapat lah....

Yg sekor lagi...badut panjang...
Lengoh tengkok aku, nak pandang atas...
Lawak gak dorang ni...

Badut ni peramah betul tau...
siap sembang2 lagi...
Yg pakai baju hitam tu G-Hunt....ahli silap mata...
Hensom u....


Tu, die tgh wat magic lah tu...
Hebat ooo.....
First time tgk majic depan mata...selalunyer kat dalam tv jer..

Ajoi siap kata....ahhhh...ni mesti tipu....
Siap mamat ni kene repeat sekali lagi...

Si G-Hunt ni, at the mengeluh kat hubby zara...
tak boleh carik makan lah bang..... dorang ni, byk cakap betul lah......
hahahahaa...bebudak sekarang ni....
Atam ngan ngo hubby....cam budak kecik... siap main pedang2...

Lagi... atam nak buat muke sungguh2 nyer....

Tak puas ngan bang lang, ngan ayin pun, dier nak main gak...

Habis, anak2 buah dier terkene jangkitan virus main pedang beloon..
Tgk lah nica tu...baik jer, bile ajai ade....gedis kan...
Heiii... meleret jer senyum dier,,gile abg ajai dier layan dier...
mulut dier aysik panggil...bang jai....bang jai..... Huh!!! apakah ini????
Aku ngan merah...
Merah cemburu jer bile ajai dok main ngan nica jer...
terus jer....die duduk ngan aku...


Merah kesunyian....hehehehehe
Tak lame pas tu.... bilik dah siap... jom, kite masuk bilik...

Masuk bilik jer...automatik jer lapar nyer...
Terus makan...
Sib baik zara ade bwk bekal nasik goreng...
Uihhh... sape yg makan kusyuk sangat ni....hikhikhikh...
Pas ni, nak mandi...
Anak2 aku dah sabar dah....

6 comments:

[S]itie [B]Um [B]Um said...

adik ct pon takut ngan clown

Sue@MamaMaryam said...

hehe syoknya bcuti ramai2..meriahkan...amboi b.lang pun nak gak men pedang belon.. keh keh keh

linn said...

hahaha lawak laa magician tu siap mengeluh takleh carik mkn. bagus gak bebudak tu bnyk tanye. kang kena tipu je hehe.

*ayu* said...

bakal pengantin ganas ooo..
habi la ciput nnt..
larrriikk!!!!!!!!!!!!!!
ampun ceera! ampun!
hiks!

wanie said...

irfan pun takut ngan clown..dari jauh dah lari...

BigMouth said...

Dulu anak2 pun takut gak ngan clown ni...tp skrg, sumer dah brutal...