Tuesday, December 30, 2008

Lawat umah Atam...

Tak sabar rase nyer nak tengok umah dorang...
Aku gi umah mak aku dulu... lg pun tak tau rumah dorang kat mane..
So, tggu ciput dtg dulu... so follow kete dier...

Atam, masih tak sihat... so, dier tak leh nak lasak2 lagi...
Baring jer... sian lak aku tgk dier..

Abah, hubby and ciput, kat bhgn tepi umah...
Best ooo... ade ruang tepi lagi...

Aku kat belakang umah..
Siap ade pokok pisang..
Atam, nnt bile pisang dah berbuah.. jgn lupe goreng, pas tu ajak kitaorg makan eeeee....

See, sgt panjang tanah ni... Kalau dorang dah ade baby, boleh lah anak dier lari2 kecik kat sini kan... mesti comei jer...

Kwsn depan rumah...
Hall... perabut lum smpi lagi...
So, duduk dulu kat lantai eeeee...

Atam, smpi jer, terus baring...
Tak larat..... masih belum sihat!!
Atam, cepat lah sihat...
Dah rindu dah...selalu kan ko selalu sepak bontot alang!!!!hehehehehe

Wah...best kan...
I like tis....
I want tooo....
I dengar, daddy ciput yg sponser.... best kan....

Ni pulak bhgn dapur...
Dah ade peti sejuk ngan mesin basuh...

Abang tgh check2 ape ade kat dlm peti...

I like this tiang..
Boleh main cak cak!!! dan boleh peluk2 tiang ni...the very the sejuk uuuu!!!!

Ini lah tiang nyer...
Tiang ni kat dapur!!
Tetibe jer, cine yg buat umah aku tu call, nak tanyer, nak pasang letrik kat ner..
Kiteorg terus jer mintak diri dulu, sbb nak gi S/Alam...lagi pun, Abah aku mmg nak gi tgk umah aku kat S/Alam, wlwpun tak siap lagi...hehehee.
So, bye!!!!!

9 comments:

Hana-Ni-Mo-Nai2 said...

tu arr tak biasa la bila ceera sakit
blog pun kurang terupdate

huhhuhuhu
harap cepat sembuh la kan..

JIVEBUMZ said...

wah bestnya kan kak.. ceera dapat umah baru lagik.. bestnya kawen kan kak kalo dapat dok umah yg cantek cam nie..uhuhu

Munirah Abd said...

wahhh besnya kak ceera dpat tv yg bes...bes tv tu bila dapat men game...woohoooo...sian kak ceera masih sakit..moga cepat sembuh la dia..xsabo nak tgk umah kakak bm lak...

ai said...

selesanya umah ceera! bertuah dia..

ai said...
This comment has been removed by the author.
Wawa_Nadwa said...

shian nye kak ceera tak sihat.
besau nye umah dia kan.
ijau ttp menjadi pilihan. hiks!

yg penting, alang WAJIB pose okey.
hehehhe!

Tny said...

Owh.. ke umah baru Ceera?? Sian dia.. sepi blog dia.. jadik sy pun melompat ke blog akak dia pulak :)

tilmiizun said...

besonya umah...memang sonok kalau dah ada anak...boleh main kejar2...

darling8tabby said...

ohh ceera masih tak sihat yer..sian dia..
cantik ye umah ceera...ada tanah bole main lari2 gittew..heheh