Saturday, December 6, 2008

Bye Bye TBR!!

Lame tul mase aku amik,just nak update kisah kat TBR kan...
Kalau masuk hari ni, dah seminggu lah.... ohh!! apekah ini... Korang cakap lah aku lembab ke ape...aku tak kisah...sbb aku mmg lembab lah.... bab2 update ni...
Aku tak lah secekap adik2 aku.... so sorry lah eeee...

Pade kawan2 alang yg dah tag alang tu, sori lah eeee... sbb smpi ari ni, sorang pun alang lum sempat lagi nak jwp tag korang...
Tp, korang kene tau.... alang sangat2 menghargai korang yg tag alang...
Alang minta mahap sgt2 eeee...

citer kat atas ni, cam tak kene ngan tajuk lah kan...
tp, korang paham kan....... but i luve uol's.....very2 much!!!

Pagi2 lagi akek dah beli sarap.... nasik lemak!! Best ooo nasik lemak ni....cukuplah santan dier sumer...
Lepas makan nasik lemak, nak gi smbung mandi balik....
Tp tak amik gmbr pun, sbb zack u dah balik kan, ikut VP....
Zack u, nape ko balik!!! keje ko kan tak siap lagi................

Ajai yg paling last bangun....
Buka nyer sbb aper.... dier tak dapat tidur malam tadi... aku rase, kul 5 pagi pun, dier masih tak tidur lagi, sbb hidung dier tersumbat da....
Tu lah pasal aku tak gerak dier...sian lah tgk dier.....

Ni lah rutin hubby aku.... mengembang kan tilam dah mengempiskan semula tilam ni....hehehehehe
Anyway....TBR ni, mmg best!!!
Sesuai korang bwk keluarga korang bercuti kat sini.....
Tempat dier simple jer.... tp, mmg best!!

Tip: Bg aku, tmpt is no 2.... kalau kite nak bercuti, mesti bercuti ngan family/kawan2 yg satu kepala... baru best!!!!

Bye2 TBR....nnt lg dua tahun, aku mai lagi eeeee......
Saje jer...amik gambar ni, wat kenang2an....
Percutian kami kali ni, di taja oleh akek/zara..... thanks a lot!!! Semoga murah rezeki!!! Dorang ni, usahawan muda... alang doakan korang berjaya....

Mandi-manda mmg best.... tapi lepas tu, all of us, change colour, from brown to black!!!
Ohhhh....sungguh tak suke...
Ajoi, langsung tak nak pandang kemera, sbb die sudah black!!!!

Ayin, tak berape nak black lah... masih ade rupe ayin lagi...
Ayin, jg risau, mama kenal ayin lagi tau.....

Ajai pun dah turn to black!!! Oh my got!!! mama tak kenal, ni anak mama ke???? hehehehehe...larikkkksss!!! jgn mare eee jai!!!

Cam ner pun, hubby aku, tpp mentain lah.... bertukar colour pun, aku ttp kenal....
hehehe..... u syg i kan......sile lah weks2!!!!

Aku pun dah black.... kulit aku dah terbakar...sgt pedih ooooo...
aku terpakse berbekal kan towel all the time...sbb nak basah kan muke aku...
Esoknyer... kulit aku dah terkopek2...
Ahhh!! menci nyer....
Aku rase, seluruh badan aku gatal jer, uols!!!!
Tp, masalah nyer, aku sorang jer gatal2.... org lain tak gatal pun...
Adakah aku mmg penggatal org nyer.....huhuhuhuhhu!!!!!! MENCI!!!!!!!

5 comments:

the cinta said...

wah! best2 TBR..
ala, muka alang takdela tukar kaler sgt..
okla tuh...
nty mira nak gi
PD lak, mira yang makin itam taw!hukk

akma....L said...

hehe.. adat la kak.. klu mndi laut.. harussss jd negro kjp.. =p

ummu_hanis said...

ko balik ummu plak datang. memang seronok. tunggu ummu hapdet nanti yek.

vagg. said...

nape leh jadik gatal2 plak lang.
allergic ngan air kolamkah?
misterius ini hahaha

Ceera said...

mana tak black kalau masing2 tak reti stop mandi.. huhu