Sunday, December 28, 2008

Aku dapat anak buah baru..

Korang mesti tau kan.. yg adik ipar aku, si ieda yg sarat ngandung tu dah berjaya melahirkan babynyer yg pertama pade 27-12-08.
Hari Sabtu lepas, aku kerje..
So lepas meeting, bile aku on hp jer... dpt msg dari adik aku ode, yg wife die dah beranak!!
Happy giler lar aku..

Tp, aku ttp smbg kerje smpi lah kul 2.ptg, br aku balik umah. Tak leh nak wat pe... keje byk beb!! Tambahan lak, the whole weeks ade traning kan... huhuhuhuhu
Kene balik umah dulu, sbb nak amik mak dulu, gi hospital..

Dlm kul 3,30 br gerak gi ke Hospital ampang..
Aku ingat ieda beranak kat HG... sib baik mak aku bg tau!!

Smpi jer... tgk ieda tgh menyusukan baby dier..
So cute!!!
Sungguh bijak baby dier minum susu....
Tahniah ieda...
Ieda ni, aku sangat respect dier..
Die sugguh kuat semangat!!

Mase aku smpi, VP, Sepat and family dah smpi dah..
So, si kecik ni..mestilah melekat kat aku kan...

VP mmg tak byk ckp... sbb dier tgh tahan tahan mabuk!!

Lepas menyusu jer... cepat2 jer aku dukung baby ni...

Name nyer, Muhammad Adip Hakim Bin Zakhir.
Sgt comel dan kecik jer kan... beratnyer hanye 2.5kg... ringan jer kan...
Aku ckp kecik, sbb anak2 aku lahir.. mesti 3kg ++..going to 4kg...

Mesti baby ni, layan tidur dier kalau mak lang dier yg dukung sbb mak lang dier ni cam mesin bergerak!!
Hahaha... smpi kat kul 5 ++ gak kite lepak kat sane..
Disbb kan mak aku tak tahan sejuk.. s, kite mintak diri k=dululah kan..
Lagi pun, ieda mesti penat nak tidur kan..
So bye bye... Tahniah Ieda and Ode....

11 comments:

ilazz said...

teringin ke u? hehehe..

BigMouth said...

Hi ilazz... ooo..rasenyer dah cukup kot!! susahlah skrg ni.. tak de org nak jage kan...
Dapat dukung anak buah, jadilah,,.. huhuhuh

ai said...

selamat branak dah si ieda ye? camne? senang ke dia branak? musti senang..kan i ieda ni pon x reti dok diam. Dia lagi hebat berjalan dari kowang! kuang kuang kuanggggg

goasop said...

alaa.. tomeinya baby adip hakim.. =)

cik siti penguin said...

comeylnye...
;)

atty's said...

comeynya..geram tgk..

a.c.H.i.k.A.n.i said...

kem salam & congrats kat ida&zakhir ye.she is my x-schoolmate.adip hakim comel macam mama&papa die..-mahan-

:: p R i n c E s S _ N :: said...

comeynyerr anak kak ida...smpat bgmbo gn die ms ira kawen aritu...

mummysyafie said...

taniah ieda..

dah nampak erkk perut vp..

Wawa_Nadwa said...

tahniah!!
bertambah lagik anak saudara mu.
pasni t'gu ceera plak.
heee hee!!

Qaseh Qasturi said...

wah...eida dah bersaln....nanti kem salam dia ye kak BM ckp ngan dia Amy MG kem salam hhuhuu....