Tuesday, December 23, 2008

Jom tgk umah contoh lah...

Di sbb kan aku dah pening..tak tau cam ner nak deco, so, anak2 aku ajak abah dier gi tgk umah contoh... hehehe, sbnr nyer aku yg lebih nak tgk umah contoh..
Jenuh hubby aku pikir, kat ner lah nak tgk umah contoh....
Tp, aku tau, hubby aku mmg hebat... kalau aku wat muke sedih... mesti die carik jugak!!


Kitaorg dah smpai ke destinasi...
Tapi kan nyer teres house, tapi condo...
Boleh lah kan...dari tak a....hahaha

I like this pokok... tp, sape punye payung lak ni....sangkut kat pasu bunge ni....potong tul lah...


Kolam ikan ni pun aku suke gak!!
Redup nyer mate memandang kan...

I like tis too....
Korang rase, brp cost nak wat bende ni eeee....

Kitchen kabinat ni, i like too....
Simple and nice...

Ajai melaram kat katil ni...
Ni ya mama marah ni... lain kali nak baring tu, ajak lah mama sekali....hehehehe

I like the deco too....... rase2nyer... boleh wat ke cam ni????

So nice!!!

I like this room...
Sesuai tuk Ayin...

Tantik kan.................

Cak!!! adakah, impian menjadi kenyataan...
Korang doa2kan lah eeee...

Jom balik.... tp, perut rase dah lapar balik lah kan... jom makan nak tak!!!

9 comments:

Mogen Ali Rico said...

huwaaaaaaaaaaaaaa....cantiknyerr umah..nie yang kene beli jubin baru nie yerk..

Selamat Pindah rumah!!!!

AiE bAhRi said...

sis..lawa deco umah cth ni..tp saya suggestkan cuba tgk majalah anjung seri sbb ianya byk membantu gak.hehehe

Munirah Abd said...

canteknyaaa umah cth ini!!!!...
sgt suka deco luar n kolam ikan itu..cantek.....

ummu_hanis said...

sure alang sure. sure impian alang akan jadik nyata punye.

BigMouth said...

Hi Mogan Ali Rico, Thanks!

Hi Aie, Tahniah... byk A ooo...ko kaut!! mmg bangga ngan ko..
Ok, alang ikut ckp ko.. nnt alang gi beli majalah anjung seri...

Hi Munirah... cantik kan..ko rase mahal tak,cost dier..
Alang dah nipis ni...hiks

Hi ummu_hanis... InsyaAllah...Amin..

Monkey D Luffy said...

lawanya decor... nak ubahsuai cam tu ker?

BigMouth said...

Ye laa Luffy... kalau boleh lah... tp, duit nyer dah nipis da... kene kayuh pelan2 lah.....

darling8tabby said...

takpe alang..buat slow2 pun takpe..takde terasa sangat kan..yg penting dapur besorkan dulu, ehh ke dapur dah besor ek..hehe

BigMouth said...

hi darling tabby.. cam rindu dah kat awak.. hari tu dpt sembang kejab jer.. aah ah.. kene wat pelan2lah.. nak wat cam ner... pulusnyer dah nipis dan hi... dapur dah di besarkan... alhamdulillah...