Monday, February 2, 2009

ayin stacy

Ehhhh!!! cam musim videolah pulak kan.... nak wat cam ner kan... aku dah tak de idea. Ayin ni mmg peminat stacy. She like stacy very much!! Smpi dier leh tiru sikit gaya stacy nari sikit2.
Ajoi lak melayan jer adik pempuan dier yg sorang ni...

Gmbr ni agak kabur sbb kemera man ni, tak berape pandai... br nak belajar..
Ajoi kene lah belajar ngan pak teh...

Hehehe, banggalah pak teh dier tu... huh!! nyesal aku tulis!! Ade penyesalan di situ!! (tiru ayat zacu-u)

video

10 comments:

m'Z faRa.. said...

ade bakat c ayin nieh...

NIMI♥ Co. said...

die da semput lagi alang suwuh die nyanyi lg..
tapi mmg salute r die nari..
gi r anta die masuk klas nari alang

arpeggios said...

brape umur ayin kak ?

:: p R i n c E s S _ N :: said...

wah2..ley masuk af10 nti laa...

BigMouth said...

Hi M'z Fara, bakat keturunan lah tu... hehehe, tak mau kalah kan....

Hi Nimi, dier nari, sbb tu lah dier semput. Alang tak paksa dier nyanyi, tp dier mmg tak mau duduk diam....

Hi arpeggios, ayin 9 tahun lah tahun ni...

Hi princess, tak de nyer, dier kat umah jer tunjuk bakar dier, kat luar, termalu2 gediks!!!

vagg. said...

alanggg... nanti kan dia dah beso... dia tgk video nih sure dia malu hahaha. masa kecik sangat xkisah nak buat hape kan..ekekekee lawak tol la

linn said...

ayin nnt leh register utk af 17 yea. ganti stacey heheh.

cik wanie said...

alang...

best tgk si ayin nie tau,
hehehehehehe...

bila mau jumpa lagi nie???
hurm

Syed Mohd. Aiman said...

akak, ayin tak marah ke???

nanti jadi mcm hari tu dgn kak C33ra

=P

Erieq said...

ha-a la kacur jer.,pakai phone 2MP mmg le alang oi