Thursday, February 19, 2009

Dah lah Petang, Hujan lak tu!!

Petang smlm lam kul 4 lebih tu kan cam gelap jer kan...
Sekali, hujan lah pulak!!!
Perut aku, tetibe jer rase lapar...
Aku kalau kat office, mmg jarang wat air...
Tp, petang smlm, aku rase lapar..
Aku nak makan something...

Ahhh..ape lagi..
Aku pun wat air milo dan cicah ngan biskut kering....

Biskut kering yg ade gule2 sikit2 ni di supply oleh member aku RITA lah...
Wlw pun die berpuasa minngu ni, tp dier bwk biskut!!
Knp dier bwk biskut wlw pun dier berpuasa???
Sbb, nak bagi aku makan lah.... hahhahaha..
Ayat pasif di situ!!!
Hmmmmm... sedap jer biskut ni, kalau hari hujan lebat kan...
LAYAN!!!!!!

2 comments:

JIVEBUMZ said...

saya pon same gak kak kalo petang2 lapo kat opis biskut la jadi mangsa nye..hihi

d33la said...

alamak...alang...aktiviti kiter same arr smlm kat opis...biskut kering!!!...nyumm...nyum..