Thursday, February 19, 2009

Siaran Langsung.....

Hari ini di lapurkan bahawa aku cuti!!!
Hahahahahahah...ketawa berlagak di situ!!!
Ye Ye, aku tau korang keje... nak wat cam ner kan...

Aku ni pun cuti tergempar..
Kan nyer ape, sinki toilet kat bilik aku tu tersumbat!!
Smlm, org tu dah betul kan tapi tak siap lagi..
So, hari ni sambung lagi..
Di sbb kan, ajoi sekolah pagi, hari ni, so aku tak kan nak tinggal kan anak dara aku tggl sorang2 kat rumah kan.. harus lah aku teman kan...

Lagi pun, hari ni, aku kene amik ajoi balik sekolah..
Ajoi hari ni ade game kat stadium maksusita... alah, kat panasonic tu...

Smlm petang, bile hubby aku ckp,
mama, u kene amik ajoi balik sekolah lah.. i ade meeting one whole day.
Kat ner nak amik? Kul brp?
U amik kat stadium maksusita..kul 1.00ptg.
Aku dah panik... tak reti lah...

Korang kan tau, aku ni..kalau bab jalan raya ni, cepat bena panik nyer..
Tetibe jer, hilang ingatan..
Smpi stadium yg aku selalu gi dulu pun, aku boleh tak ingat cam ner nak pergi..
Jenuh lah hubby aku explain,
alah... yg u main badminton tu lah...
alah... yg u main table tennis tu lah..
alah... yg u main valley ball tu lah...
alah... yg u main nettball tu lah...
see, byk kali dah aku gi tmpt ni.....

Aku mmg ingat sumer tu, tp skrg ni, aku tak ingat jalan....!1£%^&£££#####

Sib baik lah hubby aku penyabar org nyer... so, mlm smlm kitaorg kuar..
Hubby aku, siap tunjuk kan jalan sekali lagi, cam ner nak gi sane...
Bukan sekali hubby aku tunjuk jalan, tapi aku rase, TIGA ke EMPAT kali die round...
Smpi aku ckp, dah ingat dah syg!!! baru lah dier ok...

So, hari ni, adekah aku berjaya??? Same2 lah kita saksikan....

Opp!! korang jgn kutuk aku eeee... tak baik tau!!!

3 comments:

nizam said...

haa tu la...aje memangnya same klu owang puan ni...spoloh X gi pun tak igt kan.....

Cik Jah said...

hak hak hak..alang saya tak gelakkan alang tau sebab saya pun same je bute jalan...huhuhuh lainlah klau dah drive sndiri ke tmpt tu baru boleh ingat.

Ceera said...

wakakakaka

kaklang memang sengal bab jalan nie..