Thursday, February 26, 2009

Jom Jalan-Jalan

Smlm aku ingat nak stay lame sikit kat office. Tak tau lah. dah dekat end of the month ni, cam byk keje lak!!!
Tp, dlm kul 6ptg, cam sumer org dah balik...
So, aku pun balik jer lah....

Dlm perjalanan nak balik keje tu, hubby aku call...yg dier nak gi kilang perabut!!
Cepat jer aku ckp..... tggu i, i nak ikut!!!!
hehehehehe.... hubby aku ckp.... ok, cepat sikit!!

Kilang ni dekat jer ngan umah aku...
Tak smpi 5 minit, dah smpai dah...
Kalau kite direct ke kilang, harga perabut akan jadi lebih murah...
Org tu ckp lah...
Kalau kat kilang 1200 kat luar 2400
Sbb direct, tak melalui org tengah!!
So, adelah lebih baik kite direct ke Kilang...
Jimat dan memuaskan..............

Ni sumer tempahan pelanggan2 yg dier kene siapkan..
Kat sini dier tak de show room, sbb tu harge dier murah sikit..
Kalau ade show romm, customer have to pay for it!!
Sbb tu harge perabut akan jadi lebih mahal!!

Ni contoh lah..................

Ok gak kan tmpt nyer...
Tp, kene jgk tgk, quotation nyer cam ner....

Ajai dan papan lapis...
mama tgk, ko pun dah mcm papan lapis jai!!! hahahaha

Hubby aku tgh bincang2...

Ade type cam ni..
Alah, cam kat ikea tu lah...

So. kalau kita dah susun pinggan, just tarik bende lah ni..
Tak yah kita masuk kan kepala kita smpai kat dlm lemari tu, bile nak susun brg...heheheh
Just tarik kuar eee...!!!
Duit nyer pun di tarik juge yer puan, puan...


So... keputusan tuk meng order ada lah di tangan hubby...
Mari lah kite tggu ke episod selanjut nyer...
CHOW!!!



13 comments:

SueHM said...

Akum K.lang, saya nih silent reader akak. Kalau tak kebratan, leh tak bagi address atau no tel kedai yang akak gi nih... kitchen kabinet kan.... TQ

BigMouth said...

Hi Sue...
Thanks yer, sbb sudi bc blog sy..
Company name: Skillwood
Name tuan kilang, En Fauzi
Tel no: 014-661 8116
Opp!! Address nyer alang tak tau lah..sbb dekat jer ngan umah alang.
Sue call Fauzi ni tanye address eee..

Slmt meng order eeeee...

rillys said...

salam ;)
i jmpa ur blog thru ceera..
sama cantik akak n adik..hehe

bleh exchange link tak?
take care!

me,
-lily lotus-

SueHM said...

k.lang..tq yer.. senang2 mai ahh jenguk blog saya... :)

mummy Darin said...

alang.. kalau kita nak tempah benda selain KC boleh ke? cam wardrobe ker? tempat yang letak TV ke?? boleh ker?

BigMouth said...

Hi mummy darin..

Boleh Boleh Boleh!!!

BigMouth said...

Hi rillys..

Yes.. ceera is my sis..
Thanks sbb singgah blog alang..
Nnt balik rumah, alang link kan eee!!

BigMouth said...

Ok Sue..
Alang dah singgah dah blog sue...

Ceera said...

menarik je yang tarik kuar duit tu.. =P

yuyee cap limau said...

hai alang yng comel nnti link kt k..sy ay tau bc blog alang ngn ceera moooon.hehe

BigMouth said...

aTAM...tu lah pasallll tarik jer lah duit tu kuar!!! hahaha

Hi yuyee comei!! ok, balik nnt alang link eee.. Thanks

mummysya said...

hrmmm... baru nak tahu info kilang tu, dah ada....

hehehehehe!!! thanks kak!!

Maru said...

Factory
No. 16, Jalan U5/21
Mahsing Integrated Industrial Park
40150 Shah Alam, Selangor Darul Ehsan
Malaysia

note : itu skillwood nyer kilang..sy amik dari lam internet..ekeke..sekian...