Friday, February 13, 2009

Dah di tunggu, kini tiba jua......

Ahhhh..korang kan tau, yg katil aku ngan anak bujang aku tak smpi2 lagi kan..
Smlm, dlm kul 7 lebih, smpi jugak dier...

Tu dia.... lori nyer...
Bile ayin nmpk jer lori ni, terus jer dier jerit!!!!

Mama hari ni, kene tidur ngan Ayin... Ayin tak kire..... Ayin tak kisah!!!

Eh, budak ni... ade ke patut, dier jerit kuat2 lak tu... aku harap, jiran tetangga tak dengar lah!


Oppp!! kitaorg pun beli maje makan gak...
Tak berapa nak gah lah meje ni, tp Ok lah.....
So, mlm ni, boleh lah kita makan kat sini..
Tak yah kita makan kat hall lagi!!!

Dua banggala ni... jenuh gak diaorg nak ngangkat katil2 ni ke atas....

Korang nmpk sendirikan....betape susahnyer... ye laaaa, kwan tangga umah aku tu, kan nyer besar sgt!!!
Yg paling susah nak ngankat tilam saiz king ni.....
Sib baik tak pecah lmpu tangga umah aku tu...

But still not complete....
Die ckp, kilang lupa nak bwk katil nyer kaki ngan kepala tuk katil aku...

Ayin bari warning sekali lagi mase ni, mama tidur ngan ayin tau malam ni....
Tp dier ckp ape tau...
Tak ape kaka, ini mlm, boleh tidur juga atas ini katil, tp tak de itu kaki lah...
Itu kepala dgn kaki, besok jugak kita hantar...
Huh!! nak wat cam ner kan... bukan salah dorang... kilang yg salah..
It not fare lah kalau kita marah kat dier kan...
Kan dorang ni, deliveryman jer....
Hubby aku, malu2 pulak nak posing atas ni... Huh!!
Malu tapi mau lah tu.....hikssss!!
Ni lah dier, katil anan2 bujang aku..
Sblh kiri tu Ajai nyer katil, sblh kanan tu lak, aji nyer....

View kasi dekat sikit!!!

Dah pun selesai....
Bye Bye banggala....
Esok jgn lupe bwk kaki ngan kepala katil...

9 comments:

chUNk said...

waa..sukelah tu alang, xyah tido atas tilam je, at last ade gak katil kan.. :-)

BigMouth said...

Hi Chunk!!!
Suke2!!! hiks!!

jiejah d'blogger said...

hi .. kalau x silap rmh kat pinggiran subang kan ;)

NIMI♥ Co. said...

wahh beshhnyer...
rumah baru semue barang pon baru..hehe

iza iziana hasan said...

mamat bangla tu hensem x kak ???
hahahhahaa

Ceera said...

wahhhhhhhh

dah banyak dah barang2 umah kaklang

leh la buat bbq
gegege...

eya said...

wah katel baru la,nk tumpang lending leh x kak?


Salam kenal..

Zaleha Ismail said...

hehehehe....cantik katil!!!! Sure nyenyak tido hehehehe

Miss Moon said...

wah sangat cantek katil anak bujang mu itew

kak lang kasik la harger skalik . senang aiii nak wat rujukan ...plzzzzz