Tuesday, February 17, 2009

Malang yg berbunyi Dush!!!

Malam yg malang tuk hubby ku....
Tak tau kenape??
Ade jer tak kene...

Lepas balik dari kenduri... aku ckp ngan hubby aku, tak bende kat umah... kalau sedara kat umah, tak de air oren ke nak hidang tuk dorang...

So hubby aku singgah lah kat petronas nak beli nescafe ngan sunquick...
Kat petronas tak de sunquik, cume ade nescafe...

Hubby aku tak jadi lah beli... pergi shell lah, boleh isi minyak sekali...

Smpi shell, die dah isi minyak, masuk lah kedai tu, sekali sunquick jer ade, tak de nescafe pulak... Aduh.... Ahhh.. beli lah sunquik dulu..

Singgah lagi satu petrol pam... tp tak ingat lak ape nape nyer...
Elok jer kite smpi, dorang pun tutup pintu, terus tunjuk yg dorang dah close..
Hubby aku terpaksa beli kat counter tu jer...
Sib baik ade nescafe eeeee...

Mase nak masuk kete, dier tercarik2 rokok yg baru dier beli tadi... tak jumpe. Ahhh mungkin dah tercicir tak tau kat ner...

Terpaksa lak, singgah kat 7/11 beli rokok..,..

Barulah boleh balik umah..
Kadok dah call dah... dier dah smpai umah kita org, tp kitaorg tak smpi umah lagi..

Smpi umah jer, hubby aku nak parking kete, sekali dengar bunyi yg agak kuat..
DUSH!!!! DUSH!!!!
Sekali tengok tayar dah bocor, terlanggar benda tajam kat gate umah aku....

AHHHh!! jerit hubby ku...
Apa lah malang tul malam ni.....
Macam2 hal lah....

Kadok yg mlm tu, sbnr nyer nak singgah umah kita sbb nak pakai internet, terpaksa lah, wat kerje tukar tayar....

Sib baik ade kadok, dapat gak tolong hubby aku..
Kalau harap kan aku, ape lah yg aku tau kan..
Tolong tengok boleh lah...

See mu hubby....
So, kesian kan...

Bocor yg amat besar sekali...
Tak dapat nak zoom sbb malam..
Wlw pun camera aku ada flash, tp mlm tu, aku tetibe tak tau nak gune kan... huh!!! hampeh tul lah...

My hubby tgh learn someting with kadok...
Kadok ni, cerdik IT ... hebat oooo....
Aku lepas wat air tuk dorang, terus jer lepak dlm bilik dan zzzzzzzzzzzzzz....
Tak sanggup nak lepak dah... mate aku dah ngantuksssss!!!

7 comments:

Ceera said...

sekali sekala tayar bocor, apa salahnye.. hehehe

Ceera said...

sekali sekala tayar bocor, apa salahnye.. hehehe

juelee said...

hehe saya kalau tayar bocor memang nageh je la..apo laei yang den reti buat..muahahha

B..alang said...

tapi tayar tu koyak ... baru tukar lak tu ... sob..sob..

Zaleha Ismail said...

la kesiannya hubby u BM!!! Tapi hubby serba boleh sure settle punya hehehehe!!!!!!

.:CiK ArA:. said...

huhuh tukar tayar memang penat...

:: p R i n c E s S _ N :: said...

aduss....bocor laa plaks....