Monday, February 16, 2009

Kisah katil lagi...

Tajuk katil, tapi pahal gmbr langsir lak!!!
Tu lah aku nak citer ni....
Hari tu kan aku ckp, katil tuk bilik aku tak complete lagi kan...
Hari sabtu lepas baru smpi kaki ngan kepala katil...
Ni lah langsir bilik aku..
Warne nyer, warne coklat...

Tapi....

cadar tuk katil baru aku ni warne purple!!! Waduh, sungguh lah tak kene nyer....
cadar ni aku beli secara emergency!!! Malas nak cari lagi pun salah satu sbb gak!!
Mase aku gi varik kat tesco tu, tak de lak warne coklat...
Kalau ade pun tak sesuai ngan saiz tilam aku...
Tu lah yg terpaksa beli warne ni dulu....

korang tau tak kat ner ade jual cadar yg cantik dan byk pilihan..
bagi lah tau eeee..... aku na gi carik lah....

Tp korang tgk lah... tak sempat aku nak tidur, anak2 aku dah balun dulu....
Ade ke patut....
Katil dorang sumer aku dah beli, dorang nak jugak tidur kat bilik aku!!
Ape kah sumer ini!!!!!!!!!

6 comments:

cik wanie said...

amboi anak2 alang yg rasmi dulu,
ish ish ish,
x patut,
heheheheehehehehehhe..

ada tau kedai cadar yg cantik,
tapi x ingat nama apa,
lokasi nya kat great easten mall,
kat ampang,
cantik2 tau,
mcm2 pilihan yg ada:)

nanti kalau wanie dah tahu nama kedai tue,
wanie bgtau alang ok:)

mummysya said...

ahahaha!!! comel tul....

nenekrock said...

kalola den jd ank alang pn..sure nk tdo katil mak den x kiro dh hahahaha
jnji dpt lepas gian hahahah katil barula katakan

luvmum said...

salam..try pi ausinno...(tul ke eja ni) heheh.cantik2 cadar dia.kat great easten mall

nizafauzi said...

kak, pegila aussino.. kat great eastern mall.. takpun kat OU pun ade.. sangat cantik2 kat situ...

darling8tabby said...

amboi..sudah di rasmikan oleh anak2 yer...

pi sogo la yang..sana banyak choice...and murs2 juger