Wednesday, February 18, 2009

Kengkadang tu rase bosan....

Smlm, petang cam gelap jer...
Macam nak hujan lebat jer..
Huh!! aku ingat nak balik lewat sikit, tp cancel lah...
Aku kan nyer ape, aku takut,jadi cam hari tu... JALAN TUTUP..
Dah lah aku tahu satu jalan jer balik ke rumah aku..
Hari tu, sib baik lah aku balik ngan hubby aku... kalau tak, harus aku berenti tepi, smpi polis tu bukak balik jalan....
Teringatkan tu lah, aku kene balik cepat...
kul 5.05 aku dah chow dah...........

Smpi umah jer... tak de org kat umah...
Ajai gi sekolah sbb ade game...
Cume ade bibik jer..
Terus jer aku lepak kat dl bilik sorang2..
Tak tau nak wat ape....
BORING..............
Tgk jam, baru nak kul 5.30pm...

Pandang tingkap sudah!!!

Pandang kipas pun sudah...

Aku ade bwk keje balik umah..
Aku ingat nak buat kat umah lah kan...
Tp, hubby aku bwk laptop kuar pulak...
Aduh...nmpk nyer, mlm nnt br boleh wat...
So,ape nak wat ni...

Ahh.... tidur lah...
Gmbr ni, aku acting tidur tp, lepas dah abis acting, aku tul2 tul tidur..............
hehehehe...
Best gak!!!

Jom tidur... kadang2 tidur petang ni, best jugak kan....
Ehhhh... sori, korang kat office lagi eeee (ayat berlagak di situ.... hehehehe.... jgn mare!!!!)

3 comments:

Ceera said...

elehhhhhhhhhh

atam pun dah odw balik tau..

nizam said...

wei2...jangan tido petang ler...nanti penyakit gile datang tau tau....

nenekrock said...

sadapp tgk alang tdoqqq