Thursday, February 5, 2009

Hiks!! Ade tetamu dtg umah aku lah!!

Smlm, aku smpi umah lam kul 5.30pm cam tu lah...
Aku kene balik awl smlm sbb dorang nak check electrical kat office aku tu cam something wrong sikit. Tu yg dorang shut down. So, kalau aku stay pun, tak de lektrik maa...

Aku smpi umah awal, so sedang aku tgk2 blog zaleha, cam ner dier deco umah dier yg mmg de BOM tu, aku dengar, pintu umah aku cam di ketuk!!

Pas tu aku dgr Ajai jerit2!!!
Mama, unticik datang!!!!

Unticik ni adik aku, zara...
Die keje pun kat kwsn Shah Alam gak..
Di sbb kan pas keje ni, dier nak mengajar tuisyen kat damansara, tu lah yg dier singgah lepak umah aku jap!!

Tetamu datang bwk ole2..
Cam tau jer, umah aku tak de ape2 brg makan...
Tgk eu, dgn lahap nyer kitaorg makan...
Maklim lah, petang2 ni, kalau makan goreng pisang, mmg layan kan...
Tak sempat nak amik gmbr, dah habis dah....
Tak lame pas tu, zara dah nak balik dah...
Amik gmbr dulu sblm balik...
Aku nak masuk bolg...
Bukan nyer aper, sajer jer, nak EKSYEN kat adik beradik aku yg lain, zara datang umah aku!!
hahahahaha... ingat atam jer leh buat BBQ tak ajak alang???
Hish!! kene tajuk ke ha?????
LAYAN jer lah eeeee.....

8 comments:

NIMI♥ Co. said...

hehehhehe...ainee pon nk datang umah alang leh?

Ceera said...

cis, ada jugak nama atam.. elehhhhhhhhhhhhhhhhh.. tak heran...

Zaleha Ismail said...

Eh...ada nama leha rupanya di blog ni.... hehehe... Mana ada de BOMnya BM....walau mcmpun nak ucapkan terima kasihlah ye kerana sudi memuji hehehehe... Nanti kita boleh lepak2 kat situ...kalau BM sudi singgah dirumah leha.... Nanti boleh leha kenalkan tini...dok jln USJ 1/4

nasaoji said...

eleh, nnt sure ALANG adik bradik wat bbq kat cheras tu...

Erieq said...

kakaka..,ayie pun same.,tak heran wekk :P

:: p R i n c E s S _ N :: said...

zara ni jarang d expose ekk alang??

BigMouth said...

Hai ainee, jempt lah datang, tp umah alang tak de perabut lagi... Kosong jer... malu lah!!

Atam... ko ni tak menjage hati langsung lah... nak majuk lah...cepat pujuk!!

Hi Leha...segan lah nak gi umah awak!! Malu lah...

BigMouth said...

Ayie...alang sgt sensitif tau!! sile pujuk alang...