Saturday, January 31, 2009

Kelakar, tak tgk,RUGI!!!

Heheheh, mmg kelakar video ni... kalau korang tak tgk mmg rugi!!
Video ni kesinambungan kisah nak beli basikal daa....

Lepas balik dari giant, ayin try man basikal ajai.
Die tak pernah naik basikal ajai sbb cam besar jer... tp, bile dier try, die cam dah best pulak ngan basikal ajai smpi, die sanggup nak amik basikal ajai.
Die sanggup lepas kan peluang dier nak dpt basikal baru, sbb terlalu nak kan basikal si ajai tu..

Ajai lak, cam hakim, siap suruh ayin wat surat perjanjian...
Ayin dah tulis surat perjanjian, tp ajai tak puas hati... die suruh ayin tulis cam tu lah, cam ni lah.... dan membuatkan ayin bengang!!

Tp, aku ada sorang lagi anak yg boleh menyetal kan masalah ayin dan ajai!!
Cube teka siapa die...

Dia lah AJoi!!!!

kalau korang tak caye..... tgk lah video ni....mmg kelakar!!!

Kelakar kan....

Aku paksa korang ketawa..
Jgn ckp tak kelakar tau!!!

heheheh.... aku lak yg over kan...
mesti lah, aku mama nyer!!!

video

10 comments:

Casper a.k.a wifee en.atan said...

wakakakkaka
kalau ayin dan ajai gaduh lagik pasal beskal, yg nak kena belasah lepas ni ajoi la hahahahah cam mana wat deal...

sepet a.k.a zack_u said...

hahahaha..
dorang ni dah tade keje laen eh...

AmY-AdLi said...

bijak gak diorang neh wat perjanjian gini.. hahah

ai said...

wakakakakakakakaka..
kak, aku tengok anak2 kau ni cam buat iklan lak! bernas gak idea ajoi.
tp aku tengok si ajai cam tak bape nk ikhlas jer! kahhhhhhhhhh

:: p R i n c E s S _ N :: said...

hahahaha..klako r anak2 akak ni...

arpeggios said...

hehehe siap ada bukti perjanjian tuh.

Ceera said...

hehehe.. sabor je la.. apa la ayin nie.. amik la basikal baru..

B..alang said...

dia acah jer .. tengah meroyan masa tusbb alang tinggalkan basikal dia kat bkt permai .. skrg dah dapat basikal baru pun ...

NIMI♥ Co. said...

lawak r..
setuju!setuju!
ske statement tu..

vagg. said...

ahahahahaha adehhh mmg lawak ok. ahaha adehle. yg paling tak tahan tang AJOI cakap HAHAHAHA tuhla ahaha adehhhhhhhh sabo jek