Friday, October 17, 2008

Sarapan Pagi!

Ape nak makan ni.......
Pagi2 dlm kete mmg lapar.
Perut aku ni, asyik berbunyi jer....
Tapi bile smpi kantin office, makanan nyer samer je kan, ari2
Mesti nasi goreng,mee goreng,mihoon goreng, karipap,roti,nasi lemak...
Boring BOring BORing BORIng BORINg BORING!!!!!
Tapi nak wat cam ner kan... sarapan kita, biasa nyer ni lah kan... ape lagi lah men yg nak disedia kan oleh makcik kantin kan...
Kalau aku gi makan kat luar pun, makanan yg dorang sediakan pun lebih kurang same jer...
cume mungkin ade tambahan roti canai ngan lontong kot!! heheheh

Disbb kan aku dah tak de mood nak makan....................................

Aku cuma makan ni jer...
1 batang hotdog dan 2 bijik fishball...
Lain lah dari mknan yg aku sebutkan di atas... Layan...................
Opp!! korang sumer dah makan ke??



Hubby ku ngan Rais............ kat Kantin office...
Rais, ko mintak ape kat hubby aku haaa.................................. (rahsia...tak boleh di promosi kan kat sini)


Tadi, kat kantin, aku ckp tak de mood nak makan kan...
Tapi bile smpi office jer, terus buat nesturm....
hehehe, boleh ke...
Aku tak de mood nak makan kat kantin jer, kat office, dah tukar lah pulok!!!


Jom makan.............. Nak sikit!!! Sikit saje tau!!!! hikhikhik

5 comments:

cik wanie said...

nak minta skit blh x???
blh kan akk...
hehehehehehehe....

kenyang ker mkn itu ajo,
hurm...

senyum selalu:)

Ceera said...

mulut tu cober2 skit, hehehe

TEMAN TAPI MESRA said...

nyum nyum nyum nestum pun sodap!! i like.. hek3..

ceera klu org dah cantik tak perlu nak cober2 hekek.. cam ceera amik ler ler gambo cara mana pun tetap cantik tertarik tau!! hehehe

ikhlas ni tau nk bg tau adik beradik u all mmg cantik2 belaka..

BigMouth said...

Boleh lah wanie, alang kalau pg2 mmg tak nak kenyang sgt. Nnt ketat perut. Tak selesa nak wat keje...

Atam, ko tak de bhgn lain nak tgk eee. Kat mulut gue jugaklah ko nak aimmmmm!Huh!

Hi Teman comel!makan nestum, rase cam budak2 lah kan....heheheh

TEMAN TAPI MESRA said...

hiks.. tu sbb alang awet mude... suke mamam nestum kekeke...