Monday, October 20, 2008

Andak ngan laptop pink nyer!!!

Elok jer Rais and Family nak balik, Andak pun sampai.

Laloque, ckp...

Oii!! nak tgk laptop baru Andak tak!!! (cam ni ke ayat yer eeee? lebih kurang lah)

NAKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!



Wah!! So pinky u!!!!!!!!! Tantik!!!!!!!!!!!!!!

Bile lah nak merase kan...............

Nnt lah, bile ade rezeki kan.................


Sila lah kagum!!!!!!!!!!!!!!!!




Best!!!!!!!!!! Andak cakap, ade byk warne..Kalau suke warne hijau pun ade....


Tu dier.............. anak2!! Mak Andak,nak tengok!!!
Apelagi, bile sorang dah kuarkan laptop! Jadi terpakselah kita orng join kan...........hehehehenene Yg baju hitam tu adik aku, Ayie, die tgh programkan laptop andak.. Kita org kalau ade masalah ngan laptop, senang jer, mesti kita ngadu ngan Ayie.....


Nanti jwpn ayie, takpe, ayie tahu nak betul kan................. FOC lagi U!! Beruntung alang ade adik cam ko Ayie...........





5 comments:

TEMAN TAPI MESRA said...

InsyAllah nt ada rezeki alang pun leh dpt latop secantik vp tu...

viruspadu said...

cantiknya lappy andak

darling8tabby said...

cantik lappy vp..pink karer lagiii

BigMouth said...

Hi teman, doa2kan lah....eeeee

Andak, bile nak dtg umah mak! nak try raselah lappy ko...
Andak, cam ner ngan benner? Nak alang tanyekan sendiri ke?

Hi Darling, tantik kan..........

cik wanie said...

mmg cantik,
wanie pun ada keinginan nak beli,
tapi blum ada rezeki,
wanie nak yg warna merah tue,
huhuhuhuhuhuhuhu...