Wednesday, October 15, 2008

Kecian kan....

Cian anak aku ni....
Aku selalunyer smpi umah lam kul 7pm...
korang paham2 jerlah, dr Shah Alam nak balik ke Cheras, kurang2 pun 1jam kan...
Tmbh2 pulak kat jalan bandar Tasik Selatan tu... Jem memanjang... Sib baik hubby aku pandai mencelok... Kalau tak, mau up lagi masa aku kat jalan raye...

Aku smpi2 umah, je..aku masti carik anak2 aku..
Aku tgk Ayin tertidur kat atas kusi...
Letih tul lah kan, sekolah.....
Aku gerak2 pun, die tak bangun gak...at last, aku bior jer kan..
Nnt2 baru aku kejut kan....
Abg2 dier, tgk karton pun smpi tertidur...
Kekadang dorang ngadu ngan aku..
Kalau hari cuti kan best mama, boleh kita rehat same2 kat umah kan..
Ajoi suke kalau mama cuti!!
Aku: terase bangga...sbb anak2 suke lepak ngan family.
Motif: kalau anak2 boleh sembang2 ngan parent, dah kire cantiklah..... takut, kalau anak2 aku tak berterus terang ngan parent...bahaye beb!!

3 comments:

cik wanie said...

mak ai akk,
jauhnyer shah alam - cheras,
hurm...

no wonder lah adk tue letey,
hurm....

TEMAN TAPI MESRA said...

walahhhhhh.. ibu mithali ler alang ni.. hek2...

Ceera said...

takpe, taun depan mamanye akan selalu balik awal. Kata umah dah dekat..