Sunday, October 19, 2008

Cantik nyer brg kat Ikea kan...............

Jom kite terjah ape yg ade kat Ikea ni...
Byk brg2 nyer beb...
Kalau tak caye...tengok sendiri....
Aku pun konfius, yg mane satu aku nak...............
Kalau ade rezeki....sumer aku nak kan......................TAMAK UU!!!!!

Katil pink ni Ayin sure minat.
Die asal pink jer cantik.........
Factor keturunan lah kata kan...
Same ngan mak sedare die si VP tu....

Lampu2.......................... Ayin suke yg mane.
Takde pun lampu kacang!!!

Ajai tunjuk ape tu?

Romantik je kan................

Lagi.................

Ajoi cam boring jer, ke nak tunjuk macho?
Ayin, dah mule gedik!!

Lantak korang lah............janji tak gadoh2!!

Main cak2 ngan ajoi!
Aku pun dah cam budak2 lak! hikhikhik!

Ajai agak sikit!!
Dorang best lah, boleh baring2 atas katil tu..
Pakal aku dah
Amoi ni, mesti terasa glamour kan, sbb aku amik gmbr dier....


Katil yg telah di selerak kan oleh anak2 aku...
Baik aku lari dulu...sblm org lain tau!!!

Harus ade gmbr gedik2 kan................Syg, over lah u....hikhikhik

Gedik lagi....hehehe
Nak lagi................Cukuplah eeee....Opp!! terlebih sudah!!

Aku suke cermin tu...........
Tak tau lah, boleh beli ke nnt kan...
Kalau ade rezeki, adelah kan syg!!!!

Mesti amik gmbr aku kat cermin ni..............


Set meja makan ni pun, so sweet.
Tp aku tak kan beli meja ni....hikhikhik... kan nyer ape, too small. Tak sesuai kan...

Lampu bunge ni pun aku suke gak.....
Nnt aku pikir kan....

Ayin ngan Ajai, smpt berangan, main office2!! huh!!

Lampu bulat2 ni sesuai letak kat mane eeee... Ahh, konfius aku!!

Ayin, tak tau berjalan mase tu, kemane2 pun die nak berlari... Sabor je lah aku!!!
Ayin!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jgn lari lah................

Ajoi nak katil ni ke?

Ajoi pun nak berangan gak eee.... Teruskan Joi! Mama izin kan....

Ayin dah suke giler ngan katil ni
Ayin: mama, ayin nak katil ni tau..
Aku: Katil ni kecik sgtlah... nnt ayin dah besar, dah tak muat dah muat dah.
Ayin: Ayin tak kire, mama kene beli gak katil ni..
Aku: Diam jer lah...nnt aku pikir kan..

Ajai, kecik sgtlah katil ni tuk ko..
Pilih yg lain eeee..

Cam kinnergarden lak dorang buat kat tmpt ni...
cube teke mane ajoi!!
Huhu, kat dalm khemah payung merah tu....


Tak tau jln mane kita ikut, mase nak balik.
Hubby aku kate, dah tersilap jalan.
Tp, hubby aku ni terror!
Bab jalan raye, sure tak sesat nyer...


Sblm smpai umah, anak2 aku ckp, dorang haus! nak minum, so kita singgah kat kedai rojak.
Duduk jer kat meje makan, dorang kan nyer pesan minuman, tapi makan sekali!!! Huhuhu,
Aku pun layan lah sekali!!! Hahahaha.
Manje Ajoi disuap oleh abg Ajoi.
Ajoi, mama pun nak suap jugak!!! hehehe, cemburu ngan anak plk... boleh ke???

8 comments:

fieza a.k.a ibu azwar qaiszar said...

fuyooooo!!..
cantek le kak brg2 kat sana..
saya mmg x pernah g sana pon..
hehehe...
papepon tenkiu ek kak sbb jengah blog saya...
hehehe

Singgah Sebentar said...

ai, mmg suka ikea nya, trendy and stylish, tp slalu payah parking.

BigMouth said...

Hi Fieza, mmg cantek tak ingat!! Tp harga dier pun cantik tak ingat!! Hahahah
Same2lah kita menjegok eeee. TQ

BigMouth said...

Hi Singgah... Tak kan nak panggil singgah kan..Sori, tak tau namelah pulak... TQ

sepet a.k.a zack_u said...

heee...gedik oh fmly korang ni...
xkenal xkenal..hahaha!!!
ajai gedik nk suap2..
ajoi!!suap maksu lak...
lalalala~~

TEMAN TAPI MESRA said...

time leh mengediks apa lg ek alang pergunakn sebaik mungkin hek hek hek...

lawak ler tgk komen adik2 alang ni hehehe...

Ceera said...

maktam pun nak kena suap jugak ajoi..

oh, ajoi nampak encem plak.. cam dah kurus skit..

miowwwwwwwwwwwww..
hahaha

BigMouth said...

Hi Teman, em em!! heheheh

Sepet ni, sape ee... anak jepun ke?

Atam, ajoi ckp, tak yah susah2 puji2 dier. Tp, terima kasih lah eeee.. lain kali puji lg.
mak tam, suruhlah paktam suap kan...